ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά στην εθνική Πορτογαλίας ο Ζοζέ Σα

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην εθνική Πορτογαλίας τον Ζοζέ Σα για το "Final Four" του Nations League. Νέα κλήση για τον κίπερ του Ολυμπιακού, που περιμένει και τη συμμετοχή.

Στις 5 Ιουνίου (21.45) στο Ντραγκάο η εθνική Πορτογαλίας αντιμετωπίζει την Ελβετία, στα ημιτελικά του Nations League. Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην αποστολή τον Ζοζέ Σα, ανταμείβοντάς τον ξανά για τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό.

Προ ημερών ο 26χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" ως το 2023, αφού πρώτα η ΠΑΕ έδωσε 2.500.000€ στην Πόρτο για να αποκτήσει τα δικαιώματά του, ενώ ο ίδιος αύξησε σε μεγάλο βαθμό τις αποδοχές του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται ο Σα στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Κάτι ανάλογο συνέβη και κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Πλέον ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα περιμένει και τη φορά που θα παίξει.

Η αποστολή της Πορτογαλίας:

Τερματοφύλακες: Μπέτο, Ρουί Πατρίσιο, Ζοζέ Σα.

Αμυντικοί: Ραφαέλ Γκερέιρο, Μάριο Ρουί, Νέλσον Σεμέδο, Ζοάο Κανσέλο, Ρούμπαν Ντίας, Πέπε, Ζοζέ Φόντε.

Μέσοι: Μπρούνο Φερνάντες, Ντανίλο Περέιρα, Γουίλιαμ καρβάλιο, Πίζι, Ρούμπεν Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο.

Επιθετικοί: Μπερνάρντο Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιόγκο Ζότα, Ντιέγκο Σόουζα, Ζοάο Φέλιξ.

* Στον άλλο ημιτελικό, στις 6 Ιουνίου, η Ολλανδία κοντράρεται με την Αγγλία στο Γκιμαράες. Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα κοντραριστούν στις 9 Ιουνίου στο Πόρτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ