ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξαφνικά "έσβησαν" τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Καραϊσκάκη EUROKINISSI SPORTS

Η απειλή της FIFA για αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις, είχε ως αποτέλεσμα εδώ και δύο-τρεις μέρες να σταματήσει οποιαδήποτε συζήτηση ακόμα και σε κύκλους μάνατζερ για μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.

Στον Ολυμπιακό δεν το έχουν κρύψει με διάφορες επίσημες τοποθετήσεις εκπροσώπων τους την Πέμπτη (29/3) ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από κάθε άλλη φορά σε ό,τι έχει να κάνει με την απειλή τηςFIFAπερίGrexit. Σε περίπτωση που έρθει το μοιραίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι συνέπειες είναι τραγικές. Δεν υπάρχει μόνο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Δεν θα μπορούν να κάνουν ούτε μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών. Επειδή λοιπόν τα μαντάτα περί κινδύνουGrexitέχουν φτάσει στο εξωτερικό και κυρίως σε ξένους ατζέντηδες, τις τελευταίες δύο – τρεις μέρες δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχουν "κοπάσει" τα μεταγραφικά σενάρια. Στην πραγματικότητα αυτό που μπορεί να συζητηθεί στην παρούσα φάση έχει να κάνει κυρίως με το ποιοι παίκτες ενδέχεται να αποχαιρετίσουν το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό.

Αποτελούσε κοινό μυστικό από την ημέρα που έκανε τον γύρο του κόσμου η φωτογραφία με τον οπλοφόρο Ιβάν Σαββίδη στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ότι είχαν θορυβηθεί σε τέτοιο βαθμό κάποιοι μάνατζερ ποδοσφαιριστών των "ερυθρολεύκων" που άρχισαν να κάνουν τηλέφωνα αριστερά – δεξιά, γιατί πολύ απλά δεν πιστεύουν στα μάτια τους με όλα αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Τα μεταγραφικά σενάρια λοιπόν έχουν "σβήσει" προς το παρόν και είναι άγνωστο πότε θα ξαναφουντώσουν. Κόπασε φυσικά και όλη αυτή η προπονητολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες με τους Πέδρο Μαρτίνς, Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τον Γάλλο που έχει «σταμπάρει» ο Μοντέστο. Με λίγα λόγια, ο μπαμπούλας τουGrexitτα έχει ισοπεδώσει όλα στην παρούσα φάση…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ