ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρούσματα μεταπώλησης εισιτηρίων με Μπαρτσελόνα

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το φαινόμενο της... μεταπώλησης εισιτηρίων της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (31/10, 21:45) σε υψηλότερες τιμές, παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες.

Ήταν αναμενόμενο να υπάρξει sold out στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και η χωρητικότητα του "Γ. Καραϊσκάκης" να μοιάζει μικρή για τις ανάγκες των "ερυθρόλευκων" οπαδών για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Φυσιολογικά πολλοί είναι αυτοί που έμειναν χωρίς ένα "μαγικό χαρτάκι" που θα τους εξασφάλιζε την είσοδο στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου. Ωστόσο η ανάγκη της ζήτησης δημιούργησε συνθήκες... προσφοράς, με το ανάλογο υψηλό αντίτιμο.

Έτσι το φαινόμενο της... μεταπώλησης εισιτηρίων (ή ακόμη και "ενοικίασης" διαρκείας) της αυριανής αναμέτρησης (31/10, 21:45) σε υψηλότερες τιμές παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες και όσο πλησιάζει η σέντρα του παιχνιδιού.

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου, που συνιστούν προσοχή και τόνιζαν ότι καλό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι πρόκειται για μια παράνομη πράξη.

Πέραν απ' τον προφανή λόγο (της μαύρης αγοράς) και γιατί τα εισιτήρια είναι ονομαστικά με τα στοιχεία του κατόχου και πολύ απλά δεν μπορούν να μεταβιβαστούν.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φορτούνης: "Με τη δύναμη του κόσμου, μπορούμε ένα καλό αποτέλεσμα"
Καρεμπέ: "Στόχος του Ολυμπιακού να παγκοσμιοποιηθεί"
Λεμονής: "Η Μπαρτσελόνα δεν καταλαβαίνει από έδρες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ