ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίστινσον στο Sport24.gr: "Θα παίξω για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη μεταγραφή του Έγκμουντουρ Κρίστινσον από την ΑΕΛ και το Sport24.gr μίλησε με τον Ισλανδό γκολκίπερ για την μετακίνηση τους στους ερυθρόλευκους.

Η πρώτη καλοκαιρινή του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ απέκτησε τον Έγκμουντουρ Κρίστινσον, τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να ανέρχεται στα 400.000 ευρώ.

Ο 31χρονος διεθνής με την Ισλανδία γκολκίπερ εντυπωσίασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την παρουσία του στην Super League τα τελευταία δύο χρόνια. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τους βυσσινί σε όλες τις διοργανώσεις κρατώντας την εστία του ανέπαφη οκτώ φορές. Πλέον, ο ύψους 1,93 τερματοφύλακας ετοιμάζεται για μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του, γεμάτη προκλήσεις.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Κρίστινσον, με τον Ισλανδό τερματοφύλακα να μάς μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

"Είμαι χαρούμενος που θα πάω στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη επίσης. Είμαι περήφανος, θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΛ για τα δύο χρόνια που ήμουν εκεί, τον ατζέντη μου επίσης, έκανε καταπληκτική δουλειά. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου και όσους ήταν δίπλα μου. Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, πρέπει να συνεχίσω να αναπτύσσομαι ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος και να δουλεύω ακόμη περισσότερο, ώστε να ανταποκριθώ στον Ολυμπιακό και για να πετύχω τους δικούς του στόχους, αλλά και τους προσωπικούς μου" ανέφερε ο νέος γκολκίπερ της ομάδας του Πειραιά.

Ο Κρίστινσον τόνισε ότι περιμένει να βρεθεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, για τον οποίο έχει ακούσει καλές ιστορίες: "Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Μαρτίνς, έχω ακούσει καλά λόγια γι' αυτόν και ως άνθρωπο και ως προπονητή. Φυσικά η σεζόν ακόμη κυλάει και ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σε πολλές διοργανώσεις, έτσι είναι συγκεντρωμένοι να ολοκληρώσουν τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Μετά, θα ενταχθώ στην ομάδα και θα έχω τον χρόνο να μιλήσω μαζί του, να γνωριστούμε και να αρχίσω την δουλειά".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League διεκδικώντας μία θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φυσικά, κάτι τέτοιο αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

"Προφανώς ανυπομονώ για το Champions League, είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη και θα είναι κάτι για το οποίο δεν βλέπω την ώρα. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω για να προετοιμαστώ για ό,τι έρχεται" δήλωσε ο Κρίστινσον τονίζοντας ό,τι απαιτείται σκληρή δουλειά.

Όσο για το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από τον Ισλανδό γκολκίπερ, ο ίδιος ανέφερε ότι θα κάνει κάθε φορά τα πάντα για την ομάδα που παίζει συνεισφέροντας στην εκπλήρωση των στόχων της.

"Οι φίλοι του Ολυμπιακού να περιμένουν έναν παίκτη που δουλεύει σκληρά, έναν τερματοφύλακα με ποιότητα που θα κάνει τα πάντα για την φανέλα και θα σέβεται την ομάδα, τους οπαδούς και την ιστορία. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα κάνω τα πάντα, ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να κερδίζει πρωταθλήματα στην Ελλάδα και να τα πηγαίνει καλά στην Ευρώπη. Θα κάνω ο,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ