ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίστινσον: "Δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν έμαθα για Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρίστινσον μιλώντας σε μέσα της Ισλανδίας για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό σημείωσε πως δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί καθόλου όταν έμαθε για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης της ΑΕΛ πως θα συνεχίσει τη θητεία του στον Ολυμπιακό μίλησε σε ιστοσελίδα της Ισλανδίας για τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους αλλά και την παρουσία του στην ομάδα της Λάρισας μέχρι τέλος των playoffs.

"Είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς οπαδούς.Τα πήγα πραγματικά καλά στη Λάρισα από το 2018 που υπέγραψα στον σύλλογο και υπήρχε ενδιαφέρον για μένα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσα έπειτα από δύο χρόνια να πάρω ένα μικρό ρίσκο παίζοντας αλλού και μόλις ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα.

Ήξερα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για μένα, είχα όμως επικεντρωθεί στους στόχους με την Λάρισα. Τα πράγματα με τον κορονοϊό έχουν επιφέρει αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να ολοκληρώσω την σεζόν στην Λάρισα και στη συνέχεια να ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση θέλω να μείνω προσηλωμένος στη Λάρισα. Άλλωστε έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μου και είναι κάτι που πρέπει να σεβαστώ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ