ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίστιανσεν: "Δεν γνωρίζω κάτι για Ολυμπιακό"

Κρίστιανσεν: "Δεν γνωρίζω κάτι για Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για χάρη του, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το "ναυάγιο" στις συζητήσεις με τον Ρεμί Γκαρντ. Μεταξύ των ονομάτων που φέρονται να βρίσκονται στη λίστα των "ερυθρολεύκων" είναι κι αυτό του Τόμας Κρίστιανσεν.

Ο Δανός τεχνικός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ το βράδυ του Σαββάτου (13/05) και μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Ομόνοια μίλησε στην κυπριακή ιστοσελίδα "protathlima.com" και όπως είναι λογικό ερωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

"Καταρχάς θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη, αλλά ακόμη έχουμε δουλειά μπροστά μας καθώς απομένει ο τελικός του κυπέλλου, ένας θεσμός πολύ σημαντικός που θέλουμε να κερδίσουμε".

Για το αν θα παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα σεζόν: "Σήμερα είναι μέρα εορτασμών, καθώς είναι το πρώτο πρωτάθλημα της προπονητικής μου καριέρας. Μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".

Για της φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στον Ολυμπιακό: "Δεν γνωρίζω κάτι. Τώρα θέλω να είμαι μαζί με τους παίκτες μου και την οικογένεια μου για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο και μετά θα δούμε".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: "Πρέπει να το απολαύσουν. Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν και δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς την βοήθεια τους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ