ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίσιμο τεστ για Ομάρ και Καμαρά στον Ολυμπιακό

Κρίσιμο τεστ για Ομάρ και Καμαρά στον Ολυμπιακό

Μαντί Καμαρά και Ομάρ Ελαμπντελαουί ανέβασαν ρυθμούς στην προπόνηση του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη.

Ένας μήνας και τέσσερις μέρες έχουν συμπληρωθεί από τη μέρα που τραυματίστηκε στον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο (2 Φεβρουαρίου) ο Νορβηγός δεξιός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να επιστρέψει στη δράση.

Ο Μαντί Καμαρά τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" με τον ΟΦΗ, στις 25 Φεβρουαρίου. Ενώ εκφράστηκαν φόβοι ότι ότι έχει υποστεί θλάση μετά το τσίμπημα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, τελικά τη γλίτωσε με μια απλή σύσπαση του μυ (τράβηγμα ελαφράς μορφής).

Τόσο ο Ελαμπντελαουί όσο και ο Καμαρά έχουν ανεβάσει στροφές στην προπόνηση του Ολυμπιακού, την Πέμπτη (6/3) θα δοκιμάσουν να μπουν σε πιο εντατικό πρόγραμμα και από την κατάσταση στην οποία θα βρεθούν τις προσεχείς τρεις μέρες, θα κριθεί η συμμετοχή τους στη 18άδα του αγώνα της Κυριακής (10/3, 19.30) με τον Άρη.

Το πιθανότερο ενδεχομένο είναι να μπουν στην αποστολή, αλλά να μείνουν στον πάγκο. Άλλωστε το παιχνίδι με τους "κίτρινους" δεν είναι και το πιο εύκολο, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεδομένα θα θέλει να επιλέξει για το βασικό σχήμα, ακόμα και για τη 18άδα, όσους είναι απολύτως έτοιμοι.

Περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στον πάγκο, πάντως, συγκεντρώνει ο Καμαρά. Όσο για τη θέση του δεξιού μπακ, από τη στιγμή που ο Τοροσίδης έχει τεθεί νοκ άουτ για ένα μήνα και ο Ομάρ δεν είναι στο 100%, ο Ανδρούτσος είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό. Αυτός άλλωστε είχε επιλεγεί από τον Μαρτίνς στον αγώνα της Ριζούπολης, μετά τον τραυματισμό του "Τόρο".

Εναλλακτικές για το δεξί άκρο των μετόπισθεν αποτελούν οι Μεριά και Κούτρης. Αμφότεροι έχουν παίξει στη θέση αυτή σε προηγούμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ