ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοβάτσεβιτς για Μαρινάκη: "Είναι προπαγάνδα"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ(Α) ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κοβάτσεβιτς, Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνκός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, υποστήριξε ότι όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μια προπαγάνδα με πολιτική σκοπιμότητα, που "σκοτώνει το ποδόσφαιρο".

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Blic" της πατρίδας του, στην οποία κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό που αφορούν στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Σέρβος τεχνικός σύμβουλος των "ερυθρόλευκων" υπερασπίστηκε τον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Για ποια ναρκωτικά και στημένα ματς μιλάτε; Όλα είναι μακριά από αυτόν και της φήμης του ως ιδιοκτήτης της πιο ισχυρής ομάδας στην Ελλάδα".

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας δημοσίευσε ένα μέρος της συνέντευξης, στην οποία ο Κοβάτσεβιτς ανέφερε: " Πρόθεσή μου δεν είναι να υπερασπιστώ τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα το κάνω όμως εξαιτίας των γεγονότων που έχουν σημειωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης δεν άξιζε τέτοιες αναληθείς και πολιτικές μηχανορραφίες, που σαφή στόχο είχαν να τον δυσφημίσουν στον επιχειρηματικό κόσμο. Για ποια ναρκωτικά και στημένα ματς μιλάτε; Όλα είναι μακριά από αυτόν και της φήμης του ως ιδιοκτήτη της πιο ισχυρής ομάδας στην Ελλάδα.

Γνωρίζω τον Μαρινάκη πολλά χρόνια. Έχει δουλειές στην Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική και στην Αγγλία. Το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός είναι το καμάρι του. Εκ μέρους όλων μας στον Ολυμπιακό θα ήθελα να αρνηθώ ότι όλες αυτές οι ασχήμιες που ακούγονται είναι αληθινές. Στην πραγματικότητα, αυτή η προπαγάνδα προέρχεται από ανθρώπους με κακές προθέσεις, με πολιτικό υπόβαθρο, απέναντι σε έναν άνθρωπο του αθλητισμού.

Είναι μια τακτική αυτή να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν σε βάρος του Μαρινάκη. Αυτό σκοτώνει το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ άσχημο που θέλουν να κατευθύνουν τα πάντα εναντίον του φημισμένου κλαμπ, του Ολυμπιακού. Όλα τα άλλα είναι απολύτως άσχετα και έχουν να κάνουν με προπαγάνδα και πολιτική σκοπιμότητα".

Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευτεί την Κυριακή 1 Απριλίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ