ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Πρέπει να σκοράρεις στις ευκαιρίες που έχεις"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους σύμφωνα με όσα υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο Λεονάρντο Κούτρης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιουβέντους και την ήττα και από τους Ιταλούς μίλησε στη κάμερα της Cosmote TV για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες για να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Θέλαμε να τελειώσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα, με το κεφάλι ψηλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας αλλά και σε εμάς. Ξέραμε ότι η Γιουβέντους είναι μια πανίσχυρη ομάδα. Πέτυχε ένα γκολ νωρίς στο σκορ και ξέρει πως να το κρατάει.

Κάναμε κάποιες καλές, θεωρώ, ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και με αυτές τις ομάδες πρέπει να μπορείς να σκοράρεις στις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Πρέπει να κρατήσουμε τις εμπειρίες και τα καλά στοιχεία που είχαμε στον όμιλο και να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας από εδώ και στο εξής που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ