ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Κρατάμε την πρόκριση"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης κρατά μόνο την πρόκριση απέναντι στην Παρτίζαν τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν μπήκαν συγκεντρωμένοι στο ματς.

Η πρόκριση επί της Παρτίζαν είναι το σημαντικότερο για τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο αριστερός μπακ στάθηκε στο γεγονός ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν μπήκαν συγκεντρωμένοι στο ματς και δέχτηκαν φθηνά γκολ όπως τα χαρακτήρισε.

Αρχικά σχολιάζοντας την εικόνα του αγώνα είπε: "Σίγουρα το μόνο που κρατάμε είναι η πρόκριση. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στη Σερβία όπου "κλειδώσαμε" την πρόκριση κατά 80%. Θέλαμε να τελειώσουμε τη δουλειά. Ξέραμε ότι δεν θα είχαμε εύκολο έργο, αυτό μας το τόνισε και ο προπονητής. Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και ότι θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Στην αρχή δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και πέσαμε στο τρυπάκι της χαλάρωσης του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Ευτυχώς προηγηθήκαμε γρήγορα. Μετά δεχτήκαμε ένα φθηνό γκολ. Μετά ανεβάσαμε το ρυθμό μας πετύχαμε ένα ακόμα γκολ, δεχτήκαμε άλλο ένα. Η Παρτίζαν είχε ένα δεκάλεπτο που μας πίεσε μήπως καταφέρει κάτι. Εμείς το μόνο που κρατάμε είναι η πρόκριση".

Σε ερώτηση για τον αντίπαλο στην επόμενη φάση: "Δεν υπάρχει βατός αντίπαλος. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα play off είναι δυνατές. Θα περιμένουμε την Παρασκευή την κλήρωση και μακάρι να πάνε όλα καλά".

Για το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά και αγωνίζεται ως βασικός: "Ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός για εμένα και να καταφέρω να παίξω βασικός. Το μόνο που θέλω είναι να έχουμε υγεία. Από την πλευρά μου αυτό που θέλω είναι να μπορώ και εγώ να προσφέρω και να δείξω ότι αξίζω να είμαι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Παιχνίδι παιχνίδι να είμαι καλύτερος και να δίνω τα πάντα για την ομάδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέρασε με φόρα απ'το Βελιγράδι
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ