ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Κι εμείς είμαστε στο ψάξιμο"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κούτρης, Ελ Αραμπί και Σουντανί μίλησαν στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στο Φάληρο και τη νίκη των Πειραιωτών με 1-0 χάρη σε γκολ του Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός σε μεγάλο διάστημα του αγώνα με τον Αστέρα και νίκησε με το ισχνό 1-0. Και αν στο πρώτο μέρος η εικόνα του ήταν θετική, στο δεύτερο έπεσε αισθητά, ίσως σκεπτόμενοι οι παίκτες του και τη ρεβάνς με την Κρασνοντάρ το βράδυ της Τρίτης (27/, 8, 22:00). Πάντως, έστω και έτσι κατάφερε να μπει με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο Λεονάρντο Κούτρης ανέφερε στην κάμερα της NOVA πως πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, εγκωμίασε τον Αστέρα και μίλησε και για την διαφαινόμενη επιστροφή των Πειραιωτών στο Champions League.

"Το σημαντικό είναι πως πήραμε τους 3 βαθμούς. Κάναμε το ξεκίνημα με νίκη στην έδρα μας για τον πρωταρχικό στόχο του πρωταθλήματος. Μπήκαμε δυναμικά στο ξεκίνημα και αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά μετά κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη.

Δώσαμε στον αντίπαλό μας την ευκαιρία να κάνει παιχνίδι, να πιέσει, αλλά με τα συνεχή παιχνίδια στην Ευρώπη κάποιοι παίκτες έχουν κουραστεί. Λογικό είναι να έχουν διαφοροποίηση στην κατάστασή τους. Οι πρεμιέρες έχουν παγίδες και ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα. Άλλαξε πρόσωπα και προπονητή, δεν ξέραμε τι θα βρούμε ακριβώς, γιατί κι εμείς είμαστε στο ψάξιμο", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για την Κρασνοντάρ:

"Έχουμε δει πολλά να γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι στο γήπεδό μας απέναντι στην Κράνονταρ. Έχουν μείνει άλλα 90 λεπτά για το στόχο των ομίλων του Champions League, μια μεγάλη στιγμή για την επιστροφή του συλλόγου μας. Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά και θα πάμε σαν να είναι 0-0".

Για το πρωτάθλημα και τον τρόπο διεξαγωγής του: "Είναι δύσκολο, όπως και κάθε πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με νέα πρόσωπα και προπονητές. Θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα κι εύχομαι να το απολαύσουμε με τον κόσμο, με όλους τους συναδέλφους μου να έχουν υγεία".

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: "ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ"

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έπαιξε βασικός, ανέφερε: "Μου αρέσει να κινούμαι γύρω από την περιοχή, να κυνηγάω φάσεις και εκτός περιοχής. Το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να βάζει γκολ αλλά πρέπει και να κινείται για να δημιουργεί χώρο και ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Με τις ευκαιρίες που χάσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει πιο εύκολα, όμως τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής είναι πάντα ιδιαίτερα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε".

Για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τόνισε: "Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι ευχάριστο να παίζω σε αυτό το γήπεδο με τον κόσμο να μας βοηθάει. Στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε περισσότερο".

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: "ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΩ ΔΕΞΙΑ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ..."

Ο Χιλάλ Σουντανί, σχολίασε: "Ευχαριστώ την ομάδα και τη συγχαίρω για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά πάντα η αρχή είναι δύσκολη. Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα, 10 μήνες μετά τον τραυματισμό μου και είμαι χαρούμενος που βρήκα τον ανταγωνισμό και ξαναμπήκα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι υποχρεωμένος να δείξω χαρακτήρα, γιατί ήταν το πρώτο ματς εδώ, γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός και είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου".

Για το αν του άρεσε στη θέση που έπαιξε: "Πάντα παίζω δεξιά ή αριστερά, αλλά ο κόουτς θέλει παίκτη πίσω από τον επιθετικό. Είμαι στη διάθεσή του και από τη στιγμή που μου είπε πως το είχε ανάγκη, ήμουν στη διάθεσή του να βοηθήσω".

Για την πρεμιέρα ανάμεσα σε δύο πολύ σημαντικά ευρωπαϊκά ματς: "Είναι δύσκολο να ξεκινήσεις μετά από τέτοιου είδους παιχνίδια το πρωτάθλημα. Είχαμε ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι στην Κρασνοντάρ. Είχαμε ενέργεια, αλλά δεν πρέπει να κοιμόμαστε ποτέ. Πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Τώρα ανυπομονούμε για το ματς με την Κράσνονταρ. Έχουμε μια καλή ομάδα και θα πάρουμε την πρόκριση".

Για τις χαμένες του ευκαιρίες: "Έχουμε κάνει καλή δουλειά, δεν είναι εύκολο όμως γιατί ήμουν 10 μήνες έξω. Θέλω όμως, να βελτιώσω τη συγκέντρωσή μου για να πετύχω γκολ".

Για την εμφάνιση του Νίκου Παπαδόπουλου: "Τον συγχαίρω, έκανε πολύ καλή εμφάνιση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ