ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Ήρθα προετοιμασμένος στον Ολυμπιακό"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΟΥΤΡΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΟΥΤΡΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 22χρονος αριστερός μπακ, Λεονάρντο Κούτρης, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη με τα "ερυθρόλευκα" και μίλησε για τις εντυπώσεις του από τις δέκα μέρες παρουσίας του στο Ζέεφελντ.

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις το πρώτο δεκαήμερο στο Ζέεφελντ. Φαινόταν ότι είχε δουλέψει πολύ στις διακοπές του και βγάζει στο... ρελαντί την προετοιμασία.

Με την εικόνα που παρουσιάζει, θα είναι έκπληξη αν ο Μπέσνικ Χάσι γυρίσει και του πει να βρει ομάδα! Θα πρόκειται για έκπληξη μεγατόνων!

Στην πρώτη του συνέντευξη με τα ερυθρόλευκα στάθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην Αυστρία.

Έχετε συμπληρώσει δέκα μέρες προπονήσεων στο Ζέεφελντ. Αρχικώς θα θέλαμε να μοιραστείς μαζί μας τις πρώτες εντυπώσεις σου από τη νέα σου ομάδα;
"Αρχικά ήταν ένα πρωτόγνωρο γεγονός για εμένα. Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τα πάντα είναι διαφορετικά, το επίπεδο πολύ πιο υψηλό. Καμία σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που ήμουν. Θεωρώ ότι οι εγκαταστάσεις και όλος ο τρόπος που λειτουργούμε είναι εξαιρετικός.

Έχουμε τα απαραίτητα για να δουλέψουμε. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, ο προπονητής μαθαίνει εμάς και πιστεύω ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία. Δόξα τω Θεώ δεν είχαμε τραυματισμούς, αν εξαιρέσεις το συμβάν με τον Ρέτσο που ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Θεωρώ ότι σιγά-σιγά η ομάδα θα βελτιώνεται".

Έχοντας παρακολουθήσει τις προπονήσεις και το μοναδικό φιλικό που έχετε δώσει εώς τώρα, είναι υψηλότατος ο βαθμός προσαρμογής σου στην ομάδα και πολύ καλή η παρουσία σου στις προπονήσεις. Εσύ πώς νιώθεις;

"Από τη πρώτη στιγμή που τελείωσε το θέμα και άνηκα στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στις διακοπές μου που ήταν λίγες, προσπάθησα να δουλέψω όσο καλύτερα μπορούσα, γιατί ήξερα ότι το επίπεδο ήταν διαφορετικό. Ήθελα να είμαι προετοιμασμένος στο 100%.

Δούλεψα και με το σώμα μου, και με την αντοχή μου, και με την μπάλα για να έρθω όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Και νομίζω ότι σιγά-σιγά γίνομαι ολοένα και καλύτερος, μέρα με τη μέρα βελτιώνομαι και πιστεύω ότι θα έχω ακόμα να δώσω και να δείξω τι μπορώ να προσφέρω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ