ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κούτρης: "Είναι απόφαση του προπονητή, εγώ είμαι έτοιμος"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεονάρντο Κούτρης στο pregame του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήνει εκτός αποστολής στα τελευταία ματς.

Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν καλεσμένος στο pregame της "NOVA" για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήνει εκτός αγώνων στα τελευταία παιχνίδια και είπε πως ο ίδιος είναι έτοιμος και είναι απόφαση του Πορτογάλου να μην παίζει με τον ίδιο να δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει.

Για τη μη χρησιμοποίηση του στα τελευταία ματς:
"Είναι απόφαση του προπονητή εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο όποτε με χρειαστεί η ομάδα να αγωνιστώ και να προσφέρω ότι μπορώ. Ο Κώστας (σ.σ. Τσιμίκας) κάνει μια εξαιρετική χρονιά, είμαστε καλά μεταξύ μας, βοηθάει ο ένας τον άλλο. Θεωρώ ότι δεν έχει αλλάξει κάτι εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος, είμαι χαρούμενος για την πορεία του Κώστα, οπότε όλα καλά".

Για την επίσκεψη του με τον Πασχαλάκη σε σχολείο του Πειραιά:
"Ήταν μια πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ εξαιρετική η οποία κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνεται σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο πριν από τα ντέρμπι γιατί όπως έχουμε πει ξανά ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Με τον Αλέξανδρο είμαστε καλοί φίλοι και σε όλες τις ομάδες όλοι έχουν κάποιο γνωστό, κάποιον καλό φίλο που μεταξύ μας όταν ο ένας αντιμετωπίζουμε τον άλλο υπάρχουν μόνο τα 90 λεπτά και μετά είμαστε φίλοι, δεν μας χαρίζει τίποτα και όπως είπα πριν ο αθλητισμός ενώνει και αυτό πρέπει να περάσουμε ξεκινώντας από τα μικρά παιδιά".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
"Ένα μεγάλο ματς, ξέρουμε πως οι δύο ομάδες αυτές είναι οι κορυφαίες τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ένα μεγάλο ντέρμπι αλλά παραμένει ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές Δεκέμβρη. Το πρωτάθλημα έχει play off, θα παίξουμε μεταξύ μας τέσσερις φορές, οπότε δεν είναι τελικός. Αν δεν είχαμε play off θα μπορούσαμε να το κρίνουμε έτσι. Από εκεί και πέρα αυτά τα ματς εμείς που ήμαστε γηπεδούχοι πρέπει να δείξουμε πως ήμαστε αφεντικό, να πάρουμε τα ηνία, να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί το παραμικρό λάθος μπορούμε να το πληρώσουμε. Η συγκέντρωση θα παίξει μεγάλο ρόλο και αυτό είναι το κλειδί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ