ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορονοϊός: "Καθαρές" οι νέες εξετάσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που είχε προσβληθεί κορονοϊό, ήταν "καθαρές". Όλα πήγαν καλά και πλέον μπορεί, όσο αυτό το επιτρέπουν οι περιστάσεις, να επιστρέψει στην καθημερινότητα.

Τα ευχάριστα νέα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήρθαν μέσα από τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Όπως ήταν γνωστό, στις 10 Μαρτίου 2020, ο ηγέτης του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στα social media, γνωστοποίησε πως φέρει τον ιό COVID-19. Κρούσμα του κορονοϊού, μπήκε σε καραντίνα, όπως προβλέπεται με όσους φέρουν τον ιό.

Με τη συμπλήρωση δύο εβδομάδων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποβλήθηκε σε νέο τεστ. Αυτή τη φορά, ήταν αρνητικό, κάτι που σημαίνει πως είναι νικητής σε αυτή τη μάχη με τον κορονοϊό. Όλα πήγαν καλά και πλέον, μπορεί, όσο αυτό επιτρέπουν βέβαια οι περιστάσεις, να επιστρέψει στην καθημερινότητα.

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου, δημοσίευμα τον ήθελε να επισκέπτεται νοσοκομείο και πως η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν καλή. Κάτι που διαψεύστηκε την επόμενη ημέρα από τον γιο του, Μιλτιάδη Μαρινάκη, αλλά και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων πλέον, που ήταν αρνητικά στον κορονοϊό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ