ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορονοϊός: Απογοητευμένοι οι οπαδοί της Γουλβς με την απόφαση της Κυβέρνησης

Wolverhampton players and fans celebrate their second goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton players and fans celebrate their second goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Οι οπαδοί της Γουλβς που είχαν κλείσει εισιτήρια και διαμονή στην Ελλάδα για τον αγώνα της Πέμπτης (12/3, 22.00) με τον Ολυμπιακό και ενημερώθηκαν για την απόφαση της Κυβέρνησης λόγω κορονοϊού, τους απογοήτευσε.

Το βράδυ της Πέμπτης (12/3, 22.00) είναι προγραμματισμένο στο "Γ. Καραϊσκάκης" το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League. Η απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης να διεξαχθούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω του κορονοϊού, απογοήτευσε τους οπαδούς της βρετανικής ομάδας που είχαν κλείσει εισιτήρια και διαμονή στη χώρα μας για τον προσεχή αγώνα.

Σημειώνεται ότι η Γουλβς είχε προμηθευτεί 1.100 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (12/3). Δείτε μερικά από τα post που έκαναν στο twitter μετά την απόφαση που ανακοίνωσε την Κυριακή (8/3) το Υπουργείο Υγείας...

"Σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια".

"Αυτό είναι ανέκδοτο αν είναι αλήθεια. Θα χάσουμε 200 λίρες από τα αεροπορικά συν το ξενοδοχείο. Πρώτη φορά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα με τη Γουλβς και να συμβαίνει αυτό. Τυπικό".

"Δεν νομίζω να είναι αυτό το τέλος. Έχω την ισχυρή πεποίθηση ότι η UEFA θα επιβάλλει μεγαλύτερο περιορισμό και μπορεί να έχουμε εντός έδρας ματς με τον ίδιο τρόπο, κεκλεισμένων. Ειλικρινά ελπίζω να μη συμβεί, αλλά νιώθω ότι πηγαίνει σε αυτήν την κατεύθυνση".

"Δεν θα πάρουμε πίσω τα χρήματα από την πτήση και το ξενοδοχείο, καθώς το ταξίδι δεν έχει θεωρηθεί ανασφαλές. Οπότε, μίνι διακοπές είναι. Μπορεί η UEFA να ανατρέψει την απόφαση;".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ