ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόντης: "Έχουμεστόφα πρωταθλητή"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΚΟΝΤΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΚΟΝΤΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Κόντης μετά το ματς με την ΑΕΛ στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την επικράτηση στην Λάρισα.

Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ τη νίκη επί της ΑΕΛ με τον Χρήστο Κόντη να στέκεται μετά το τέλος του αγώνα στο πλάνο που είχε η ομάδα για να φτάσει στο τρίποντο αλλά και στο πως πανηγύρισαν οι παίκτες των "ερυθρόλευκων" τη νίκη στην Λάρισα.

Ο Κόντης επίσης σημείωσε πως θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ ενώ δήλωσε πως τη Δευτέρα θα μιλήσει και αυτός με τον Όσκαρ Γκαρσία.

Χαρακτηριστικά είπε:

Περάσατε μία περίεργη εβδομάδα στο Ρέντη με την αποχώρηση ενός προπονητή. Ήρθατε σε μία δύσκολη έδρα, σε ένα κακό τερέν και καταφέρατε να κερδίσετε. Τι ήταν αυτό που είπατε στους παίκτες σας λίγο πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο;
"Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά αυτό που συζητήσαμε και είπαμε είναι ότι οι παίκτες προετοιμάζονται για να παίξουν ένα ματς. Ήταν η μέρα τους σήμερα (χθες). Είχαμε ένα πλάνο, το ακολουθήσαμε πιστά, τα παιδιά έκαναν μία τεράστια προσπάθεια σε μία έδρα που η ΑΕΛ έπαιξε με ψυχή. Βγάλαμε κι εμείς ψυχή, βγάλαμε ποιότητα. Κάναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, να φαίνεται εύκολο".

Πόσο σημαντική είναι η νίκη για την υπόθεση τίτλου;
"
Είναι πολύ σημαντικό για τον λόγο ότι η ΑΕΛ δεν έχει χάσει στην έδρα της. Μόνο νίκες και ισοπαλίες είχε σε αυτό το γήπεδο. Καταφέραμε να κάνουμε μία εμφατική νίκη. Μ' άρεσε ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν οι παίκτες. Ήθελαν να γυρίσουν στην κορυφή και έδειξαν ότι έχουν τη στόφα του πρωταθλητή".

Εσείς θα είστε στο πλευρό του κ. Γκαρσία;
"Ναι, θα είμαι κανονικά στο τεχνικό τιμ".

Προλάβατε να μιλήσετε καθόλου μαζί του μετά τον αγώνα;
"Από αύριο (σήμερα) που θα είμαστε στο Ρέντη, θα μιλήσουμε και θα είναι μία νέα μέρα για τον Ολυμπιακό με την ομάδα στην πρώτη θέση..."



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ