ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρθία"

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρθία"
Όσκαρ Γκαρθία

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ο Όσκαρ Γκαρθία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "mundodeportivo". Τι (δεν) λένε οι Πειραιώτες για τις φήμες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " mundodeportivo", ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τον Όσκαρ Γκαρθία για το πόστο του προπονητή. Αναφέρεται ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες και ότι σύντομα ενδέχεται να υπάρξει deal.

Ο 44χρονος Καταλανός προπονητής (είναι γεννημένος στις 26 Απριλίου 1973) ξεκίνησε εφέτος στη Σεντ Ετιέν, αλλά απολύθηκε έπειτα από 13 παιχνίδια στον πάγκο των "στεφανουά".

Παλαιότερα δούλεψε στη Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), στη Γουότφορντ (Αγγλία), στη Μπακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), στη Μπράϊτον (Αγγλία), αλλά και στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

Με τη Μακάμπι κατέκτησε πρωτάθλημα το 2012-2013, ενώ με τη Ζάλτσμπουργκ πήρε δύο πρωταθλήματα (2015-2016, 2016-2017) και δύο κύπελλα τις ίδιες αγωνιστικές περιόδους.

"Κοντά στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρθία"

Ακολούθησε ρεπορτάζ της επίσης καταλανικής " Sport", στο οποίο επισημαίνεται ότι η κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο Champions League οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να αλλάξει προπονητή.

ΙΣΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΤΗ ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Από τον Ολυμπιακό δεν λένε το παραμικρόγια την ιστορίαπου έχει κυκλοφορήσειτις τελευταίες ώρες μετον Όσκαρ Γκαρθία. Στην Ισπανία αυξάνονται συνεχώς τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο των "ερυθρολεύκων".

Ωστόσο, δεν αποκλείεταινα έχουν μπερδευτεί τα τοπικά ΜΜΕ με την αναζήτηση προπονητή που έχει ξεκινήσειηΝότιγχαμ Φόρεστ, λόγω της αποχώρησης του Μαρκ Γουορμπάρτον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ