ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοινωνική δράση σε τρία μέτωπα για τον Ολυμπιακό

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολυμπιακός και Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκαν στο πλάι της Μητρόπολης Νίκαιας αλλά και της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, συνεχίζοντας το κοινωνικό τους έργο. Πάντα δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας οι "ερυθρόλευκοι".

Συνέχεια στο κοινωνικό του έργο έδωσε ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (22/12) και μάλιστα σε... τριπλό ταμπλό. Οι Πειραιώτες έδωσαν το παρών στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας και την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά, ενισχύοντας το έργο τους, ενώ συνεργεία της ομάδας βρέθηκαν για 36η μέρα δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας.

Ενόψει των Χριστουγέννων, η Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διοργάνωσε μία εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής, όπου συνέβαλε στη διανομή συσσιτίων (φαγητού και άλλων αγαθών), υπερπολίτιμων για τις δύσκολες αυτές ημέρες, τις οποίες διανύει ο κόσμος που βρίσκεται σε ανάγκη. Περισσότερες από 2.000 οικογένειες βρέθηκαν σήμερα εκεί. Οικογένειες οι οποίες, υπό την σκέπη της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας και την στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λαμβάνουν συσσίτια κάθε εβδομάδα, όλο τον χρόνο!

Παρών ήταν ο 19χρονος στόπερ των "ερυθρολεύκων" Δημήτρης Νικολάου, τον οποίο συνόδευε ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δομένικος Μασούλας. Αμφότεροι βοήθησαν στη διανομή τροφίμων και άλλων αγαθών προς τους συμπολίτες μας.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Πνευματικό Κέντρο το πρωί της Παρασκευής (22/12), βρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικαίας, Αλέξιος, που έδωσε την ευχή του στον κόσμο και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συνεχή του κοινωνική προσφορά.

"Από την πλευρά μου και από την πλευρά όλης της ομάδας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους ανθρώπους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ’ όλα και ό,τι καλύτερο σε όλους. Ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, κάθε χρόνο, κάνουν ένα μεγάλο έργο βοηθώντας όλο τον κόσμο και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Να ευχηθώ και πάλι καλές γιορτές και πάνω απ’ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο", τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Νικολάου.

"Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με τη βούλησή του και το πνεύμα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς που έχει, στέκεται δίπλα σε πάρα πολύ κόσμο. Τόσο εδώ στη Νίκαια όλο το χρόνο όπως και σήμερα, όσο και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα και στην Αττική. Πρόσφατο παράδειγμα βεβαίως και η στήριξη που έχουμε δώσει ως ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύστερα από την εντολή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη από την πρώτη ημέρα να στηρίξουμε την Μάνδρα και τους ανθρώπους που υποφέρουν.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τριανταπέντε ημέρες τώρα, τα συνεργεία του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι του Συλλόγου μας βρίσκονται δίπλα στους πλημμυροπαθείς και στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας, βοηθώντας όσους πραγματικά έχουν ανάγκη. Σεβασμιότατε, δεν έχω παρά να πω μόνο μπράβο και συγχαρητήρια, όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά απ’ όλο τον κόσμο για το θεάρεστο έργο σας. Είναι γνωστό το πόσο προσφέρετε και βεβαίως ο Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είναι δίπλα σας. Χρόνια πολλά σε όλους σας. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά", ήταν το μήνυμα του Δομένικου Μασούλα.

ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το πρωί της Παρασκευής, 22/12, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Θανάσης Ανδρούτσος και Δημήτρης Σκαφίδας, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της "Καραϊσκάκης ΑΕ", Βασίλη Βασιλειάδη, πέρασαν το κατώφλι του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, για να προσφέρουν στήριξη στην Ιερά Μητρόπολη.

" Θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, της ναυλόχου πόλεως, του πρώτου λιμανιού της χώρας μας, στον ευπατρίδη και εξαίρετο γόνο του Πειραιά, ο οποίος στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη εξαγγέλλει την Ελλάδα και την υγιή επιχειρηματικότητα. Και αναφέρομαι στον διαχρονικό Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον οποίο εκπροσωπεί εδώ, με πολλή ευγένεια και με πιστότητα, πάντοτε, ο εκλεκτός Πρόεδρος του Σταδίου Καραϊσκάκη, ο φίλος και αγαπητός αδελφός, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, συνοδευόμενος από τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι διαχρονική η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πόλη του Πειραιά και βέβαια στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. Και ό,τι κάνουμε εμείς, παρά την πτωχεία και την αδυναμία των οικονομικών μέσων που έχουμε, οφείλεται εν πολλοίς στη δική του στήριξη και στη δική του αγάπη. Ευχαριστούμε θερμώς, λοιπόν, τον αγαπητό Βασίλη, για την παρουσία του και σήμερα εδώ. Προχθές, στο ΣΕΦ, πάλι η αγάπη τους «πλημμύρησε» την τραγική περιοχή της Μάνδρας, όπου η πλημμύρα εκεί κατέστρεψε οικογένειες, ανθρώπους, περιουσίες, δράσεις και εκεί συνέδραμαν και πάλι την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος, όπως και τώρα, μετά από λίγο, πάλι θα συντρέξουν, για την υπέρβαση των πολλών προβλημάτων της περιοχής της Μάνδρας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά και ευχόμαστε σε όλους, Άγια Χριστούγεννα. Να γεννηθεί, δηλαδή, ο Χριστός στις καρδιές μας. Γιατί αυτό σημαίνει Χριστούγεννα. Και τότε όλα τα προβλήματα, τα βάσανα, οι πίκρες, η εγκατάλειψη, η φτώχεια, η αρρώστια, η αδυναμία, όλα νικώνται. Όταν έχεις τον Χριστό στην καρδιά σου, έχεις τα πάντα μες στην ψυχή σου. Ευχαριστώ θερμώς όλους, ευλογώ τους πόνους σας, στο όνομα του γεννηθέντος Χριστού και εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη, να έχει δυνατότητες μεγαλύτερες και όλα τα προβλήματά μας, να τα αναθέσουμε στον Πανάγιο Θεό, ο οποίος με την πρόνοιά του, την αγάπη του, μας βοηθάει να υπερβούμε όλες τις δυσκολίες, της ζωής μας", υποστήριξε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου, Σεραφείμ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης ΑΕ", κ. Βασιλειάδης, παρέδωσε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μία επιταγή, ως ενίσχυση στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. Παράλληλα, παρέδωσε και τις επιταγές με τη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου, για τους 4 ιεροδιακόνους, τους μισθούς των οποίων η κυβέρνηση έκοψε. Ο Ολυμπιακός στηρίζει εδώ και τρία χρόνια, με ποσά που φτάνουν τις 50.000 ευρώ ετησίως, τους 4 αυτούς κήρυκες του Ευαγγελίου, ως ένδειξη συμπαράστασης στην Εκκλησία και την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς συγκεκριμένα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πολλά μικρά παιδιά, όλων των ηλικιών, από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Ο Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με τους Θανάση Ανδρούτσο και Δημήτρη Σκαφίδα, προσέφεραν χέρι με χέρι στους απόρους συνανθρώπους μας, σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

"Εύχομαι χρόνια πολλά. Καλή χρονιά! Με υγεία, χαρά και χαμόγελα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Συνεχώς. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει ευτυχία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο", εξήγησε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ανδρούτσος.

"Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται εδώ και αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι κάτι που δεν γίνεται πολλές πλευρές. Για εκείνους τους ανθρώπους είναι κάτι το μοναδικό. Θέλω να τους ευχηθώ καλή χρονιά, χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα, όσο μπορούν να είναι ευτυχισμένοι. Θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που κάνουμε αυτή την κίνηση, για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη", είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Σκαφίδας.

Το video του Olympiacos TV:

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν σταματήσει την στήριξη τους στους κατοίκους της Μάνδρας, με κάθε δυνατό τρόπο. Πρόθεση των "ερυθρολεύκων" και του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να συνεχιστεί η βοήθεια για όσο χρειαστεί και μέχρι η πόλη να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Τα έργα αποκατάστασης σε σπίτια, δημόσιους χώρους, πεζοδρόμια, ακόμη και σε χώρους αναψυχής (όπως ο Δημοτικός Κινηματογράφος), είναι στην καθημερινή ατζέντα και η δράση των ανθρώπων του Ολυμπιακού αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες.

Την Παρασκευή (22/12) για 36η συνεχόμενη ημέρα και με αμείωτο ρυθμό, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τα συνεργεία της ομάδας συνέχισαν τις κατασκευές των εξωτερικών σιδερόπορτων του Δημοτικού Κινηματογράφου της πόλης.

Κοινωνική δράση σε τρία μέτωπα για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Την ίδια στιγμή τα χωματουργικά μηχανήματα καθάρισαν τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τις αυλές των σπιτιών, ενώ φορτηγά μετέφεραν λάσπες και υλικά που είχαν παρασύρει οι ορμητικοί χείμαρροι.

Τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης ΑΕ", Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το γήπεδο Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας, Περικλή Ρόκα.

Κοινωνική δράση σε τρία μέτωπα για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ