ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλήθηκε σε απολογία ο Φορτούνης για τον πανηγυρισμό του στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Φορτούνης EUROKINISSI

Σε απολογία για τη συμπεριφορά του, μετά το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (1-1), κλήθηκε ο Κώστας Φορτούνης.

Δίωξη κατά του Κώστα Φορτούνη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, λόγω της συμπεριφοράς του αρχηγού του Ολυμπιακού στο ισόπαλο (1-1) ντέρμπι της Κυριακής (7/10) με την ΑΕΚ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να τιμωρηθεί είτε με μία αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά, είτε με δύο για υβριστική συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague: "Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Τετάρτη 17-10-18 και ώρα 13:00) τους κάτωθι:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γ. Χριστοβασίλη (Πρόεδρος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Χριστοβασίλη στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. * Επί παραβάσει του άρθρου 12 παρ. 5 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ".

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21 Οκτωβρίου τον ΟΦΗ, στις 29 Οκτωβρίου τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στις 31 του μήνα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά το καταπληκτικό γκολ του σε βάρος της ΑΕΚ, ο Φορτούνης έτρεξε να πανηγυρίσει προς την εξέδρα, φωνάζοντας "εγώ σας γ@μ@ω".

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, καθώς κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, μετά από γκολ της ομάδας του γύρισε προς τους οπαδούς των γηπεδούχων και φώναξε: "Έτσι γ@μ@ω". Ο κίπερ του Δικεφάλου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και έχασε τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Άρη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ