ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κιτά: "Θέλω να μείνει στη Ναντ ο Ζιλέ"

Κιτά: "Θέλω να μείνει στη Ναντ ο Ζιλέ"

Ο πρόεδρος της Ναντ, Βαλντεμάρ Κιτά, λίγη ώρα μετά τη δήλωση του Ζιλέ ότι θέλει να φύγει επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν θέλει να τον αφήσει και τόνισε πως αυτό το δράμα πρέπει να σταματήσει καλώντας τον Βέλγο μέσο να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Το σήριαλ με την αποχώρηση του Ζιλέ από τη Ναντ καλά κρατεί και όπως φαίνεται θα έχει και άλλα επεισόδια. Λίγες ώρες μετά την παραδοχή του Βέλγου άσου πως θα ήθελε να φύγει μέχρι το τέλος των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό ήρθαν δηλώσεις του προέδρου της Ναντ με τις οποίες θέλησε να συνετίσει τον παίκτη της ομάδας του.

Όπως είπε ο ίδιος δεν επιθυμεί να τον αφήσει και θα πρέπει ο Βέλγος άσος να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Χαρακτηριστικά σημείωσε με δηλώσεις του σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

«Κάνει τα πάντα για να φύγει αλλά όταν ήρθε σε εμάς ήταν πολύ χαρούμενος.Για μένα θα πρέπει να γυρίσει στην δουλειά και την σκληρή προσπάθεια. Να προπονείται για να παίζει. Εάν δεν προπονείσαι δεν παίζεις. Είχαμε κάνει ξανά συνάντηση και είχαμε συμφωνήσει για το μέλλον.

Αυτό το... δράμα πρέπει να σταματήσει. Όλο αυτό δεν είναι καλό ούτε για εμάς αλλά ούτε και για αυτόν. Προσωπικά συνεχίζω να θέλω να μείνει στη Ναντ και εύχομαι να γίνει αυτό».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ