ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κιντέρος: "Γρήγορος, δυνατός και τεχνίτης ο Παρέδες"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Κιντέρος, ανέλυσε στον Sport24 Radiο 103,3 το αγωνιστικό προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Χουάν Κάρλος Παρέδες.

Ο 51χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Κιντέρος, ανέλυσε στον Βασίλη Τεμπέλη και τον Sport24 Radio 103,3 το αγωνιστικό προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Χουάν Κάρλος Παρέδες.

Για το τι στυλ ποδοσφαιριστή είναι ο Χουάν Κάρλος Παρέδες:

Θέλω να ξεκινήσω απ” το ότι ο Χουάν Κάρλος είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας, όσο είμαι εγώ ομοσπονδιακός τεχνικός. Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεχίζει την καριέρα του σε μία ομάδα που τον εμπιστεύεται και τον απέκτησε από τη Γουότφορντ. Είναι δυνατός, μαρκάρει πάρα πολύ καλά και είναι πάρα πολύ γρήγορος. Όσον αφορά τα επιθετικά του προσόντα έχει μεγάλη ακρίβεια στην σέντρα του. Θα δείτε ότι ε τις προωθήσεις του θα μπορέσει να βοηθήσει.

Για το ποια είναι η ακριβής του θέση:

Είναι μπακ. Στην εθνική στο 4-4-2 παίζει δεξί μπακ. Είναι καλός στο μαρκάρισμα και στις προωθήσεις. Γι” αυτό μπορεί εύκολα και στο 3-5-2 να παίξει ως φουλ μπακ. Είναι πολύ καλός στο μαρκάρισμα. Χάρη στην ταχύτητα του μπορεί να αντεπεξέλθει στο «ένας εναντίον ενός». Για εμένα μπορεί να παίξει ως κλασικός δεξιός μπακ στο 4-4-2 και ως φουλ μπακ στο 3-5-2.

Για το αν παρακολουθεί τον Παρέδες και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον δει να παίζει με τον Ολυμπιακό:

Τον παρακολουθούμε και τον υπολογίζουμε. Όπως είπα είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας. Ελπίζουμε να προσαρμοστεί. Θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα για να τον δούμε να αγωνίζεται. Είναι βασικός και σκοπεύουμε να τον διατηρήσουμε βασικό.

Για το αν μπορούσε να τον συγκρίνει με κάποιον γνωστό ποδοσφαιριστή, ποιος θα ήταν αυτός:

Είναι γρήγορος και τεχνίτης, όπως είπα. Προωθείται και δεν κοιτά μόνο τα επιθετικά του καθήκοντα. Προσπαθεί να κάνει και σέντρες και να μην βοηθάει μόνο αμυντικά. Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιος που θα έκανα μαζί του την σύγκριση. Εύχομαι να τα πάει καλά στον Ολυμπιακό, γιατί θα είναι κέρδος για εκείνον και την εθνική μας ομάδα.

Για το αν πιστεύει ότι θα προσαρμοστεί άμεσα στην Super League:

Η πλειοψηφία των αγώνων που έπαιξε στην Premier League ήταν καλά. Αλλά ο προπονητής στην Γουότφορντ δεν τον εμπιστευόταν πολύ. Ήθελε να κρατάει απλά την θέση του στην άμυνα. Τώρα που πήγε στον Ολυμπιακό θα απελευθερωθεί. Ο Χουάν Κάρλος είναι παίκτης για μεγάλη ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Θεωρώ ότι αν η ομάδα τον εμπιστευτεί θα αποδώσει τα αναμενόμενα και θα τα πάει πάρα πολύ καλά με τον Ολυμπιακό.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ