ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κίνηση για Φελίπε Μόρα ο Ολυμπιακός"

Chile's Felipe Mora, center, fights for the ball with Paraguay's Teodoro Paredes, right, and Ruben Monjes during a U-20 South American soccer championship match in Mendoza, Argentina, Tuesday, Jan. 15, 2013. (AP Photo/Walter Moreno)
Chile's Felipe Mora, center, fights for the ball with Paraguay's Teodoro Paredes, right, and Ruben Monjes during a U-20 South American soccer championship match in Mendoza, Argentina, Tuesday, Jan. 15, 2013. (AP Photo/Walter Moreno) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον Τύπο της Χιλής, ο Ολυμπιακός προτίθεται να κάνει την κίνηση του για την απόκτηση του Φελίπε Μόρα πριν την έναρξη του Confederations Cup.

O στράικερ της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε είναι από τα πλέον "καυτά" ονόματα του ποδοσφαίρου της χώρας, έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του τον τελευταίο χρόνο.

"Όλοι θέλουν τον σκόρερ του ποδοσφαίρου της Χιλής", τόνισε πρόσφατα ο Λορένσο Αντίγιο, πρόεδρος της Αουντάξ Ιταλιάνο, του συλλόγου που διατηρεί ένα ποσοστό ύψους 30% των δικαιωμάτων του 24χρονου φορ.

Ο Φελίπε Μόρα είναι στα ραντάρ της Νεκάξα και της Αμέρικα, δύο ομάδες από το Μεξικό, που όμως δεν μοιάζουν διατεθειμένες να καταβάλλουν την ρήτρα αποδέσμευσης των 4 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του.

"Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση, δεν έχει φτάσει κάτι σε εμάς, ούτε από την Ουνιβερσιδάδ. Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον των Νεκάξα και Αμέρικα, έστω κι αν δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Από τη Λεόν καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει τίποτα", συμπλήρωσε ο Αντίγιο.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της Νεκάξα, Σαντιάγο Τιναχέρο, παραδέχθηκε ότι η τιμή του Φελίπε Μόρα είναι πάνω από τις δυνατότητες της ομάδας του.

Σύμφωνα πάντα με τον Τύπο της Χιλής, υπάρχει μια ομάδα που είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της για τον παίκτη και μάλιστα πριν το Confederations Cup, χωρίς η συγκεκριμένη ρήτρα να αποτελεί εμπόδιο. Δημοσίευμα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός σύντομα θα κινηθεί για την απόκτηση του Φελίπε Μόρα.

Οι Χιλιανοί επιμένουν ότι οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν για την περίπτωση του 24χρονου στράικερ και τα 4 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την αποδέσμευση του δεν αποτελούν αξεπέραστο εμπόδιο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

(AP Photo/Walter Moreno)



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ