ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κινδυνεύει με ποινή πέντε αγωνιστικών ο Μποτία

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλμπέρτο Μποτία κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ απώθησε τον ρέφερι Παπαπέτρου. Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Αλεξί Ρομαό και χάνει δυο ματς.

Ο Αλμπέρτο Μποτία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, Τάσο Παπαπέτρου, για την απώθησή του στις διαμαρτυρίες μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, όπου ο Ισπανός ζήτησε επιθετικό φάουλ από τον Γιακουμάκη.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών, απώθησε τον 33χρονο ρέφερι και σύμφωνα με τον κανονισμό (άρθρο 10 του ΚΑΠ της ΕΠΟ), ο παίκτης που απωθεί ή αποπειράται να βιαιοπραγήσει στον διαιτητή τιμωρείται με πέντε αγωνιστικές.

Κινδυνεύει με ποινή πέντε αγωνιστικών ο Μποτία

Αν όμως στο φύλλο αγώνα, έχει αναγραφεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης ανάρμοστη συμπεριφορά, ο ποδοσφαιριστής τιμωρείται με μία αγωνιστική.

Κινδυνεύει με ποινή πέντε αγωνιστικών ο Μποτία

Εξυπακούεται ότι χάνει το ματς της Τετάρτης (5/2) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στη ρεβάνς του 0-0 του Φαλήρου.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΕΠΤΑ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΡΟΜΑΟ

Εξάλλου, επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Αλεξί Ρομαό στο ντέρμπι και ο Όσκαρ Γκαρθία είναι υποχρεωμένος να δηλώσει τον Αφρικανό χαφ να εκτίσει την ποινή του σε δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς των Πειραιωτών.

Τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν είναι με Ατρόμητο (εκτός), Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός) και σε δυο από αυτά ο 34χρονος μέσος δεν θα αγωνιστεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ