ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καταγγέλλει χούλιγκανς και αστυνομία ο Ολυμπιακός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Καραπαπάς EUROKINISSI SPORTS

Την παρουσία χούλιγκανς στη φυσούνα και τα αποδυτήρια καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, κατηγορώντας και την αστυνομία για απάθεια.

Πολλά παράπονα εξέφρασε ο Ολυμπιακός για καταστάσεις που καταγγέλλει μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως υποστήριξε ο Κώστας Καραπαπάς, διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, "στη φυσούνα ήταν 10 χούλιγκαν της ΑΕΚ που έβριζαν, χωρίς διαπιστεύσεις και ένας εξ αυτών έφτυσε τον Ντα Κόστα. Και δίπλα στον πάγκο υπήρχαν χουλιγκάνοι και μας έβριζαν.

Φταίει η αστυνομία. Όταν μπήκε στα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός, ο Δημητριάδης με χουλιγκάνους της ΑΕΚ έβριζαν και προπηλάκισαν τους παίκτες.

Για όλα φταίει η αστυνομία που δεν έκανε τίποτα. Για το θέμα με τον Καπίνο την ώρα που αποχωρούσε είδε έναν που τον βιντεοσκοπούσε και τον ρώτησε "ποιος είσαι που με βιντεοσκοπείς...".

Αυτό που καταγγέλλουν επί της ουσίας από την ομάδα του Πειραιά είναι ότι "για όλα φταίει η αστυνομία στο ΟΑΚΑ, στο Καραϊσκάκη βρέθηκε ένας Λασκαράκης και έκανε όλο τον κόσμο άνω – κάτω με τα ψεύδη που είπε. Να δούμε τι θα κάνει η ΔΕΑΒ και όλοι οι παρατηρητές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Για όλα φταίει η αστυνομία".

Τη στιγμή που μιλούσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ακούγονταν φωνές τύπου "Έτσι θα σας γ@@με..." και ο Κώστας Καραπαπάς έλεγε "βλέπετε ότι οι αστυνομικοί δεν αντιδρούν". Λίγο μετά πάντως, έστω και καθυστερημένα, οι αστυνομικοί παρενέβησαν και απώθησαν όσους εκτόξευσαν τις ύβρεις.

Σάββας Θεοδωρίδης και Κώστας Καραπαπάς ήταν εκνευρισμένοι και για το επεισόδιο που συνέβη όταν ο πρώτος έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, ενώ ο Μιχάλης Κουντούρης έκανε λόγο για οπαδούς που εισχώρησαν στη μεικτή ζώνη και άλλους 50 που πλησίασαν σε κοντινή απόσταση και σε χώρο που δεν επιτρεπόταν η παρουσία τους.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο καυγάς Θεοδωρίδη - Δημητριάδη - Δουρέκα στη μικτή ζώνη
Θεοδωρίδης: "Κύπελλα έχουμε όσα θέλουμε, τους χαρίζουμε ένα"
Λεμονής: "Παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ συνολικά στα δυο ματς"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ