ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καταγγελία Καραπαπά για πρωτοφανές περιστατικό στην Αρχαία Ολυμπία

SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÐÅÉÈÁÑ×ÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÐÅÉÈÁÑ×ÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση στο facebook, κατήγγειλε πως ένας φύλακας του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Ολυμπίας απαγόρευσε στα παιδιά της Κινεζικής Ακαδημίας να εισέλθουν με μπλούζες των "ερυθρολεύκων".

Το πρωί της Τρίτης (27/06) η αποστολή της Κινεζικής Ακαδημίας που φιλοξενεί ο Ολυμπιακός μετέβη στην Αρχαία Ολυμπία προκειμένου να δει από κοντά τον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και το μουσείο.

Παρ' όλα αυτά, όπως κατήγγειλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μέσω facebook, ένας απ' τους φύλακες, που αρνήθηκε να δώσει το όνομά του, παρότι του ζητήθηκε, απαγόρευσε στα παιδιά να εισέλθουν στον ιερό χώρο με μπλούζες που έφεραν το έμβλημα των Πειραιωτών.

Μάλιστα, ο κ. Καραπαπάς γνωστοποίησε πως την ίδια ώρα στον αρχαιολογικό χώρο βρίσκονταν άνθρωποι που φορούσαν φανέλες ξένων ομάδων, δίχως να υπάρξει η παραμικρή ενόχληση απ' την πλευρά του συγκεκριμένου κυρίου.

Αναλυτικά το ποστ του κ. Καραπαπά:

Σήμερα η αποστολή της Κινέζικης Ακαδημίας που φιλοξενεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας μετέβη στην Αρχαία Ολυμπία για να θαυμάσουν τα μικρά Κινεζάκια την κληρονομιά μας. Όμως και τα παιδιά αυτά, που είναι εκπρόσωποι ενός τεράστιου αρχαίου πολιτισμού (όπως ο δικός μας) αλλά και οι δικοί μας άνθρωποι που συνόδευαν την αποστολή, βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο κύριος της φωτογραφίας που απέφυγε να μας πεί το ονοματάκι του απαγόρευσε την είσοδο στους μικρούς Κινέζους γιατί λέτε; Γιατί φορούσαν λέει ρούχα με το έμβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Τους ανάγκασε λοιπόν να φορέσουν ανάποδα τις μπλούζες τους για να δουν τα αρχαία. Δίπλα περνούσαν ανενόχλητοι τουρίστες με σήματα του NBA, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αλλά το έμβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, έπρεπε να κρυφτεί.

Ζητάμε συγγνώμη απο το κομματόσκυλο αυτό που δεν είχαμε το σήμα του κόμματος του για να περάσουμε. Ζητάμε συγγνώμη που πηγαίνουμε τα παιδιά από την Κίνα στην Ακρόπολη και στην Αρχαία Ολυμπία για να τους δείξουμε ποια είναι η πραγματική Ελλάδα. Έπρεπε πρώτα να ρωτήσουμε το κομματόσκυλο της φωτογραφίας. Φυσικά το θέμα δεν θα το αφήσουμε εδώ.

Είπαμε ότι η χώρα είναι καμμένη πέρα ως πέρα αλλά εμείς την πραγματική Ελλάδα και τα ιερά και όσια μας δεν τα παραδίδουμε σε κανένα κοπρόσκυλο. Επίσης και το έμβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν αφήνουμε κανέναν να το προσβάλλει.

ΥΓ.: Ο Καπράλος που μέχρι πριν λίγο καιρό (πριν υπηρετήσει τα συμφέροντα που υπηρετεί τολμούσε και έλεγε ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, πήρε θέση;)

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ