ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καταγγελία και για τον Λιβάγια ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ICON

Την τιμωρία του Λιβάγια για χτύπημα στον Χαντάκια, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, ζητάει ο Ολυμπιακός με καταγγελία του στα αρμόδια όργανα.

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και με την έναρξη της επανάληψης ξέφυγε της προσοχής του Τζήλου ένα χτύπημα του Μάρκο Λιβάγια στον Δημήτρη Χαντάκια.

O στόπερ του Παναιτωλικού προσπάθησε να εμποδίσει τον φορ της ΑΕΚ κρατώντας από την μέση και ο Λιβάγια εκνευρισμένος ανταπέδωσε με χτύπημα στο πρόσωπο του Χαντάκια.

Καταγγελία και για τον Λιβάγια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία στα αρμόδια όργανα, ζητώντας την τιμωρία του επιθετικού των "κιτρινόμαυρων". Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κάνει καταγγελία και εναντίον του Κριστιάν Μπάτσι, βοηθού του Ραζβάν Λουτσέσκου, για την απώθηση του Κατσικογιάννη στο ΑΕΛ - ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο έπραξαν και κατά του Βράνιες για χτύπημα στον Σεμπά στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι πέρσι σε αντίστοιχη καταγγελία της ΑΕΚ, ο Σεμπά είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με τρεις αγωνιστικές, που έγιναν δύο κατόπιν έφεσης, για εκτός φάσης χτύπημα στον Αραούχο στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ (1-2) στο Φάληρο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μετά το 2.15'' δείτε σε ριπλέι τη φάση Χαντάκια - Λιβάγια:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ