ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Κατά 99% μένει στη Σεντ-Ετιέν ο Μπαμπά"

Marseille's Jordan Amavi, left, challenges for the ball with Saint-Etienne's Jonathan Bamba during the League One soccer match between Marseille and Saint-Etienne, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Jordan Amavi, left, challenges for the ball with Saint-Etienne's Jonathan Bamba during the League One soccer match between Marseille and Saint-Etienne, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Ντομινίκ Ροστό, αθλητικός διευθυντής της Σεντ-Ετιέν, υποστήριξε ότι ο Ζονατάν Μπαμπά κατά 99% θα μείνει στο γαλλικό σύλλογο και δεν θα παραχωρηθεί στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Διανύοντας τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο 22χρονος κυνηγός εξακολουθεί να απασχολεί συλλόγους ανά την Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους καθώς τον παίκτη γνωρίζει καλά και εκτιμά ο Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Μπριάν Νταμπό έκλεισε στη Φιορεντίνα, ο Αλεξάντερ Σόντερλουντ οδεύει στη Ρόζενμποργκ και ο Όλε Σέλνες πολιορκείται από την Γκενκ, ενώ οι Φλορεντίν Πογκμπά και Τσεΐκ Εμ'Μπενγκουέ βρίσκονται επίσης στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές για τη Σεντ-Ετιέν.

Την ίδια στιγμή όμως, ο αθλητικός διευθυντής των "στεφανουά" εξέφρασε την βεβαιότητα του πως ο Ζονατάν Μπαμπά θα παραμείνει παίκτης της ομάδας.

"Κατά 99% δεν θα φύγει", ήταν η ατάκα του Ροστό στην Progress. Το συμβόλαιο του 22χρονου εξτρέμ με τη Σεντ-Ετιέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μένει να δούμε αν η τοποθέτηση του Ροστό σημαίνει ότι η γαλλική ομάδα θα καταφέρει να πείσει τον Μπαμπά να υπογράψει νέο συμβόλαιο ή ο παίκτης θα εξαντλήσει το τρέχον και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Ιούνιο.

Photo credits: (AP Photo/Claude Paris)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και επίσημα στην ΑΪΚ ο Ελιουνούσι
Φιγκέιρας: Ένας τρελός, τρελός, ενδεκαδάτος
Ανδρούτσος το πρώτο back up του Ομάρ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ