ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατά 99% έξω από τη λίστα ο Ταχτσίδης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Πέμπτης (20/7) ο Ολυμπιακός θα παραδώσει στην UEFA τα ονόματα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Παρτιζάν. Έξω ο Ταχτσίδης, ίσως έξω και ο Μποτία λόγω τραυματισμών.

Μέσα στη μέρα, εώς το βράδυ της Πέμπτης (20/7) ο Ολυμπιακός θα παραδώσει τη λίστα στην UEFA με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που ο Χάσι θα μπορεί να τους υπολογίζει για τα παιχνίδια με την Παρτιζάν.

Ήδη από την Τετάρτη (19/7) ο Κοσοβάρος τεχνικός είχε αφήσει το στίγμα του. Και είχε αφήσει το στίγμα του αναφορικά με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην αριστερή γάμπα θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες να το ξεπεράσει και έτσι ο Χάσι κρίνει σκόπιμο ότι δεν υπάρχει λόγος να τον δηλώσει στη λίστα.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν ήταν υγιής και δεν είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα τραυματισμού, ο Ταχτσίδης θα ήταν κανονικά στη λίστα.

Σοβαρές πιθανότητες να μείνει εκτός είναι και ο Αλμπέρτο Μποτία, επίσης λόγω τραυματισμού. Ο Ισπανός που ταλαιπωρείται με ένα μυικό στον τετρακέφαλο, δεν έχει συνέλθει ακόμα, είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στο Βελιγράδι και “παίζεται” ουσιαστικά η παρουσία του στη ρεβάνς.

Ο κόουτς θα τα βάλει κάτω τα πράγματα την Πέμπτη (20/7) και αναλόγως θα πράξει. Πάντως, ο Ταχτσίδης κατά... 99% θα είναι εκτός λίστας και ο Μποτία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Αν ο Ισπανός δεν είναι στη λίστα, τότε μπορεί στη θέση του να μπει ο Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες θα έβλεπε τα ματς από την τηλεόραση και την εξέδρα, μιας και δεν υπολογίζεται.

Αν ήταν 100% καλά ο Μποτία, ο Ελιουνούσι θα ήταν αυτός που δεν θα έβλεπε το όνομά του στη λίστα. Υπομονή λίγες ώρες. Εώς το βράδυ αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ