ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασάμι: "Υπερήφανος για αυτή την ομάδα"

Κασάμι: "Υπερήφανος για αυτή την ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο ενθουσιασμός στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο μετά τον θρίαμβο στο "Emirates" δεν έχει ακόμα κοπάσει. Δείτε τι έγραψε ο Παϊτίμ Κασάμι στη σελίδα του στο Twitter για τη σπουδαία επιτυχία εις βάρος της Άρσεναλ.

Στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ πολύ δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού που να υστέρησε, όμως αν θελήσουμε να ξεχωρίσουμε εκείνους που έδωσαν το... κάτι παραπάνω δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να προσπεράσουμε τον Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ελβετός άσος συνέθεσε μαζί με τον Καμπιάσο ένα απροσπέλαστο δίδυμο στα αμυντικά χαφ, βγάζοντας το... λάδι των μεσοεπιθετικών της Άρσεναλ σε όλο το ματς, και το σίγουρο είναι πως με αυτές τις εμφανίσεις ο Μάρκο Σίλβα θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος που τελικά επέλεξε να τον δηλώσει στη λίστα της UEFA για τα ευρωπαϊκά ματς.

Κασάμι: "Υπερήφανος για αυτή την ομάδα"
INTIME SPORTS

Το πόσο πολύ ενθουσιάστηκε ο Κασάμι με την επική νίκη με 3-2 μέσα στο Λονδίνο φρόντισε να το δείξει και μέσω των social media, καθώς λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Ελλάδα έγραψε στη σελίδα του στο Twitter:

"Tί σπουδαία νίκη! Υπερήφανος για αυτή την ομάδα! Σας ευχαριστώ για την τεράστια υποστήριξή σας χθες το βράδυ! Συνεχίζουμε να παλεύουμε..."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ