ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασάμι: "Θα δούμε αν γυρίσω στον Ολυμπιακό"

Κασάμι: "Θα δούμε αν γυρίσω στον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παϊτίμ Κασάμι άνοιξε κουβέντα με τους φίλους του στο instagram και ερωτηθείς για τον Ολυμπιακό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του ενώ τόνισε πως του λείπει το "Γ. Καραϊσκάκης".

Το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι είναι ένα απ' αυτά που παίζει δυνατά αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσυχση του Ολυμπιακού το προσεχές καλοκαίρι. Και ο Ελβετός φρόντισε να βάλει και άλλο... λάδι στη φωτιά.

Ο πρώην μέσος των "ερυθρόλευκων" ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σιόν στα τέλη της σεζόν άνοιξε κουβέντα με τους φίλους του στο instagram και όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό απάντησε: «Θα δούμε» ενώ ενώ σε ερώτηση για το αν του λείπει το Καραϊσκάκη είπε: «Ναι, πάρα πολύ». Ερωτηθείς για το ποιο ήταν το αγαπημένο του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, απάντησε το παιχνίδι με την Γιουβέντους για το Champions League, στο οποίο μάλιστα είχε πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (1-0).

Ο Κασάμι, ο οποίος στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν μένει ελεύθερος από τη Σιόν, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 ως το 2016 έχοντας 66 συμμετοχές και είχε 9 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ