ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασάμι: "Πρόκριση στο Καραϊσκάκης"

Κασάμι: "Πρόκριση στο Καραϊσκάκης"
INTIME SPORTS

Ο Παϊτίμ Κασάμι τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για τον "τελικό" με την Άρσεναλ, υποστηρίζοντας ότι με την βοήθεια των οπαδών του ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και την πρόκριση. (video)

Για την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με την Άρσεναλ και την συμπαράσταση των φίλων της ομάδας μίλησε ο Παϊτίμ Κασάμι μετά το τέλος της αναμέτρησης στην "Allianz Arena":

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

"Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με την Άρσεναλ, είναι σαν τελικός. Παίζουμε σπίτι μας και αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Ξέραμε ότι θα είναι τελικός και πρέπει να το πάρουμε. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ίσως η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη, πολύ δυνατή στην έδρα της.

Έχουμε δει και τα προηγούμενα αποτελέσματα που πέτυχε εδώ. Μας τιμώρησε στο πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ και ουσιαστικά το ματς τελείωσε. Το παιχνίδι με την Άρσεναλ είναι το σημαντικότερο της χρονιάς και τώρα έχουμε πολλή δουλειά, όλα είναι στα χέρια μας. Είμαι αισιόδοξος, πρόκειται για τεράστιο παιχνίδι, η Άρσεναλ θέλει να περάσει αλλά θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση.

Εκτιμούμε το γεγονός ότι τόσος κόσμος μας ακολούθησε στο Μόναχο και θα τους δούμε ξανά σε δύο εβδομάδες για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Θα είναι τεράστια η στήριξη των οπαδών μας, όπως πάντα, όπως το έκαναν και με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Είμαι σίγουρος ότι θα είναι στο πλευρό μας για 90 λεπτά και το χρειαζόμαστε αυτό, αφού το ματς είναι πολύ μεγάλο για εμάς", επεσήμανε στις δηλώσεις του ο διεθνής με την Ελβετία κεντρικός μέσος, που ρωτήθηκε για την ματαίωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σαββάτο (21/11) στη Λεωφόρο και το αν επηρέασε αγωνιστικά τους "ερυθρόλευκους":

"Είναι λυπηρό αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνουμε σπουδαία δουλειά στην Ευρώπη και μετά συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό...

Ήταν πρόβλημα για εμάς διότι αρκετοί παίκτες δεν ήταν διεθνείς. Περιμέναμε να αγωνιστούμε στο ντέρμπι, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο".


Δηλώσεις Κασάμι στην Allianz Arena (24/11/15) από sport24tv


Δηλώσεις Κασάμι στην Allianz Arena (part 2, 24... από sport24tv
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ