ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασάμι: "Κάθε παιχνίδι είναι μία πρόκληση"

Κασάμι: "Κάθε παιχνίδι είναι μία πρόκληση"
INTIME SPORTS

Ο Κασάμι υποστήριξε ότι για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του κάθε ματς αποτελεί μια πρόκληση, ενώ στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα των "ερυθρολεύκων" και την θέληση για νίκη.

"Παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα, βγάλαμε πάθος στην άμυνα, παίξαμε σωστό και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε μέσα στην ροή του αγώνα, όμως χάρις στις στατικές φάσεις τις οποίες εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο, πετύχαμε τα γκολ και είναι πάντα σημαντικές φάσεις και σίγουρα το πνεύμα νικητή μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα", δήλωσε αρχικά ο διεθνής με την Ελβετία κεντρικός μέσος.

Για το… μυστικό της επιτυχίας:

"Το μυστικό είναι ότι δουλεύουμε σκληρά. Βγάζουμε πολύ καλό ομαδικό πνεύμα μέσα στο γήπεδο. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι μία πρόκληση, καθώς όλες οι ομάδες οι οποίες μας αντιμετωπίζουν είναι σαν να παίζουν έναν τελικό απέναντί μας. Θέλουν να μας κερδίσουν οπωσδήποτε, αυτό δημιουργεί σε εμάς συνθήκες πίεσης, τις οποίες εκμεταλλευόμαστε ώστε να βγάλουμε το πνεύμα νικητή που θέλουμε.

Αν δείτε όλα τα παιδιά παλεύουμε για τη νίκη. Όλα τα παιδιά θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και αυτό είναι το κλειδί νομίζω, το ότι δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό, θέλοντας να φτάσουμε στη νίκη".

Για το ρεκόρ της καλύτερης εκκίνησης του Ολυμπιακού, από την δεκαετία του 60, με 11 νίκες σε ισάριθμα ματς:

"Τα ρεκόρ είναι σίγουρα σημαντικά. Τα ρεκόρ είναι ρεκόρ όπως λέμε, όμως εμάς δεν μας απασχολεί άμεσα αυτό. Αν καταφέρουμε να περάσουμε το ρεκόρ των 11 συνεχόμενων νικών θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο για εμάς. Αυτό που μας απασχολεί, όμως, πρωτίστως είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που δίνουμε.

Αν καταφέρουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα αήττητοι θα είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα. Είναι κάτι το οποίο σκεφτόμαστε. Νομίζω ότι κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό που θέλουμε είναι να φτάνουμε συνεχώς στη νίκη και να μην κοιτάζουμε τα ρεκόρ. Αν καταφέρουμε να τα σπάσουμε θα είναι κάτι θετικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ