ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρσελά: "Θα κάνω ό,τι μπορώ για τον Ολυμπιακό"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην κάμερα του Olympiacos TV μίλησε ο Μεχντί Καρσελά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους τη νέα σεζόν.

Ο Μεχντί Καρσελά αποτελεί ένα από τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού (μαζί με τους Ταχτσίδη, Εμενίκε, Οτζίτζα-Οφόε) και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους τη νέα σεζόν, ενώ έστειλε το μήνυμά τους στους φίλους των "ερυθρολεύκων". Αναλυτικά:

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Πόσο σημαντικό είναι για εσένα το ότι η ομάδα πραγματοποιεί εδώ στο Βέλγιο την προετοιμασία της; Γνωρίζεις καλά τη χώρα.

"Είναι πολύ καλό για εμένα! Είναι μία χώρα την οποία γνωρίζω πολύ καλά. Έχω γεννηθεί εδώ, και δεν είμαι και μακριά από την πόλη στην οποία γεννήθηκα, τη Λιέγη! Μου δίνει χαρά το ότι είμαι εδώ, το ότι υπέγραψα στον Ολυμπιακό και το ότι κάνω προετοιμασία με την ομάδα εδώ στο Βέλγιο. Γνωρίζω τα πάντα εδώ, κάτι που είναι καλό για εμένα".

Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για τη νέα σεζόν;

"Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα όπως το κάνουν πάντα! Είναι πολύ γνωστοί στην Ευρώπη, από τους καλύτερους φιλάθλους που υπάρχουν στην Ευρώπη! Θα κάνω ό,τι μπορώ, για να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο τρόπο τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε τα πάντα, ως ομάδα, για να επιστρέψουμε στο Champions League και να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο, αυτή τη σεζόν!"

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Ανακοίνωσε Οφόε ο Ολυμπιακός
Ανσαριφάρντ: "Θα είμαστε 100% έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League"
Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, έκλεισε και τον Οφόε!
Ο Φορτούνης μιλάει για το γκολ με απευθείας κόρνερ
Μετά την εξάρα έρχονται μεταγραφές στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ