ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Τρόμος παντού στη Γαλλία"

Καρεμπέ: "Τρόμος παντού στη Γαλλία"
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Καρεμπέ περιέγραψε πώς βίωσε στο "Stade de France" την ώρα της τραγωδίας στο Παρίσι. "Τα νέα ήταν σοκαριστικά. Στην Γαλλία του σήμερα υπάρχει τρόμος παντού" δήλωσε μεταξύ άλλων. (VIDEO).

Στο "Stade de France" βρισκόταν ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, την ώρα που σημειωνόταν η αιματηρή επίθεση στο Παρίσι. Ο Γάλλος μίλησε στο "Mega" και περιέγραψε όσα έζησε την ώρα της τραγωδίας.

"Ήμουν στο στάδιο για να δω το ματς Γαλλία - Γερμανία. Ήταν θλιβερή στιγμή για όλους. Τα νέα ήταν σοκαριστικά. Υποτίθεται ότι θα πανηγυρίζαμε τη νίκη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν πολύ σοβαρό, πολύ επικίνδυνο. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι κατά αυτής της μορφής βίας. Στην Γαλλία του σήμερα υπάρχει τρόμος παντού.

Όλοι προσπαθούν να μείνουν με τις οικογένειές τους και να νιώσουν ασφαλείς. Σήμερα δεν ξέρουμε πού να πάμε. Αν θέλουμε να πάμε για ψώνια ή να πάμε κάπου να φάμε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σκότωσαν το σύμβολο της ελευθερίας. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να παραμείνω στη Γαλλία και να συμμετέχω στο πένθος μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας είπε ότι είμαστε σε πόλεμο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν αντίποινα. Η πρώτη μου σκέψη είναι στην ειρήνη. Πρέπει μέσω της παιδείας και της εκπαίδευσης να μάθουμε από πού προερχόμαστε" ήταν τα λόγια του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ