ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Θέλουμε να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα στον Ολυμπιακό"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, δήλωσε ότι στόχος των "ερυθρόλευκων" είναι να φτιάξουν μεγάλη ομάδα, ενώ απάντησε στο ερώτημα Εμπαπέ ή Νεϊμάρ.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε συνέντευξη στην ψηφιακή εφημερίδα " Okdiario" και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την παρουσία του στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής των "ερυθρόλευκων" ανέφερε:

"Είμαι στην Ελλάδα και δουλεύω για τον Ολυμπιακό. Τώρα πρέπει να πάρουμε καλούς παίκτες, αν και είναι δύσκολο. Θέλουμε να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα, αν και δεν είναι εύκολο γιατί τα άλλα πρωταθλήματα είναι ελκυστικά".

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (18/6) ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων μεταγραφών, εντάσσοντας στο δυναμικό του τούς Χιλάλ Σουντανί, Ούγκο Κάιπερς, Φιορίν Ντουρμισάι και Μπρούνο.

Όταν ρωτήθηκε για Νεϊμάρ ή Εμπαπέ, ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε: " Ο Εμπαπέ είναι ο παίκτης που πρέπει να πάρει η Ρεάλ. Αν πρέπει να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή, αυτός είναι ο Εμπαπέ. Δεν πρέπει καν να το διαπραγματευτεί, πρέπει να το κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Όχι Μαρτίνς σε αστρονομική πρόταση 2.500.000 ευρώ"
Ανακοίνωσε Ντουρμισάι και Κάιπερς ο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε και Μπρούνο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε Σουντανί ο Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ