ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ στο Contra.gr: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο"

Καρεμπέ στο Contra.gr: "Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ θεωρεί εφικτή την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου από τον Ολυμπιακό, όπως εξήγησε σε συνέντευξή του στο Contra.gr.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε αποκλειστικά στο Contra.gr την πρώτη εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του ως αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ισχυρίστηκε ότι το πρότζεκτ που υπάρχει εδώ και 3 χρόνια μπορεί να καταλήξει σε ευρωπαϊκό τίτλο.

"Φυσικά! Φυσικά! Φυσικά! Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματός μας, του αθλητισμού. Μπορεί, να τρέξεις με αντίπαλο έναν παγκόσμιο πρωταθλητή και να κατορθώσεις να τον νικήσεις σε μια κούρσα. Το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο".

Αναφέρθηκε, δε, στις προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ομάδας για παίκτες: "Είναι πολύ εύκολο να το διαχειριστεί αυτό ο Ολυμπιακός. Πρώτα θα τελειώσει η σεζόν και μετά θα συζητήσουμε αυτήν την πιθανότητα. Και τούτο είναι μέρος του πρότζεκτ. Όταν μπήκε σε λειτουργία το πλάνο -και αυτό το ξέρει ήδη ο κ. Μαρινάκης- είπα ότι η αξία της ομάδα θα ήταν τέσσερις φορές μεγαλύτερη σε δύο χρόνια. Στο πρότζεκτ όλα αυτά ήταν γραμμένα".

Ο Γάλλος πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου με την εθνική ομάδα της χώρας του μίλησε ακόμα για το περίφημο περιστατικό με τον Γιάννη Οκκά σε αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, την προσέγγιση που έκανε στον Φρανκ Ριμπερί, το πώς και (κυρίως) το πότε επελέγη ο Πέδρο Μαρτίνς και γιατί αγαπάει περισσότερο τον Ολυμπιακό απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την αποκαλυπτική συνέντευξη του Κριστιάν Καρεμπέ στο Contra.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ