ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Kαρεμπέ: "Παίκτης τεράστιας αξίας ο Ριμπερί, τον θέλαμε στον Ολυμπιακό"

Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Fiorentina's Franck Ribery celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε ιταλικό μέσο πως το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να φέρει στον Ολυμπιακό τον Φρανκ Ριμπερί αλλά τελικά εκείνος προτίμησε την Φιορεντίνα (VIDEO).

Ο Φρανκ Ριμπερί αποφάσισε στο φινάλε της περασμένης σεζόν να πει αντίο στην Μπάγερν Μονάχου μετά από 12 χρόνια και πολύ μεγάλες επιτυχίες που είχε με τους Βαυαρούς, με την επόμενη ομάδα της καριέρας του να συνιστά ένα από τα πιο καυτά ποδοσφαιρικά καλοκαιρινά σίριαλ.

"Είχα προτάσεις από Κίνα και Μέση Ανατολή αλλά και από την Γαλλία, και το σκέφτηκα καθώς έλειπα από τη χώρα μου για μεγάλο διάστημα. Όμως ήθελα μία νέα εμπειρία.

Μου αρέσει η νοοτροπία της Φιορεντίνα και η ομορφιά της Φλωρεντίας", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στις 22 Αυγούστου ο 36χρονος επιθετικός, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από τους βιόλα.

Πέρα όμως από τις ομάδες της πατρίδας του, υπήρχαν και άλλες από την Ευρώπη που είδαν με καλό μάτι την περίπτωσή του και μία από αυτές ήταν και ο Ολυμπιακός, όπως επιβεβαίωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb", στο πλαίσιο του ταξιδιού του στη γειτονική χώρα για να παίξει σε φιλικό παλαιμάχων μεταξύ της Μπολόνια και της Ρεάλ το βράδυ της Τετάρτης.

"Αυτά τα πράγματα που κάνει φέτος με τη φανέλα της Φιορεντίνα δεν μου προκαλούν κάποια έκπληξη. Τον θέλαμε στον Ολυμπιακό αλλά επέλεξε την Φιορεντίνα.

Ο Φρανκ είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και θα συνεχίζει να κάνει τη διαφορά και στην Ιταλία", είπε on camera ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, ερωτηθείς για τον συμπατριώτη του.

Σημειώνεται πως ο Ριμπερί έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Φιορεντίνα, με τις ετήσιες απολαβές του να ανερχονται σε 4.000.000 ευρώ συν μπόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ