ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κατακτήσει το Champions League"

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε δηλώσεις του σε πορτογαλικό μέσο, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στάθηκε στις πιθανότητες που έχουν οι ερυθρόλευκοι για να κατακτήσουν το Champions League.

O Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα στο" Sapo24" και μίλησε για την καριέρα του, την επιτυχία της Εθνικής Γαλλίας αλλά και τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες που έχει για να κατακτήσει το Champions League.

O 49χρονος αρχικά ρωτήθηκε για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει αναπτύξει η ομάδα του Ολυμπιακού με την Πορτογαλία, αφού οι Πειραιώτες έχουν Πορτογάλο προπονητή. αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική χερσόνησο.

" Η Πορτογαλία ήταν ανέκαθεν μία χώρα με μεγάλο ταλέντο και ποδοσφαιρική κουλτούρα και δεν είναι τυχαίο που κέρδισαν το Euro του 2016 από την Γαλλία. Γνωρίζω την γενιά του Λουίς Φίγκο και του Ρούι Κόστα αλλά και τον μεγάλο Εουσέμπιο. Ήταν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και είχα την ευκαιρία να παίξω απέναντι σε μερικούς. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγουμε ποδοσφαιριστές από εκεί".

Εξαιρετικό ενδιαφέρον πάντως έχει η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση για το αν θεωρεί σχεδόν απίθανο να κατακτήσει το Champions League μία ομάδα όπως η Μπενφίκα, η Πόρτο, η Σπόρτινγκ και ο Ολυμπιακός.

" Όχι δεν είναι απίθανο, φυσικά και μπορούν. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο μέσα στο γήπεδο. Εάν συγκρίνουμε κάποιους ποδοσφαιριστές θα δούμε πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Μερικές φορές ακούω σχόλια σχετικά με την χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών και κοστίζουν υπεραξίες μόνο και μόνο επειδή αγωνίζονται στην Premier League.

Από την άλλη, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Μπενφίκα και στον Ολυμπιακό, που αξίζουν λιγότερο, όμως ίσως και να είναι καλύτεροι από αυτούς. Στην Κροατία για παράδειγμα αγωνίζονται εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, όμως η αξία τους είναι χαμηλή.

Στον αθλητισμό υπάρχουν δύο κριτήρια. Η αθλητική αξία και ο νόμος της αγοράς."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ