ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό"

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 3η ΗΜΕΡΑ / / (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 3η ΗΜΕΡΑ / / (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλική εφημερίδα και υποστήριξε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να φύγει απ' το Τορίνο τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τη Γιουβέντους (27/09, 21:45) στο Allianz Stadium για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και, όπως τόνισε κι ο Τάκης Λεμονής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, θα παλέψει για ό,τι καλύτερο.

Με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση, ο Κριστιάν Καραμπέ παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα " Corriere della Sera" και υποστήριξε πως στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι να φύγουν τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας απ' το Τορίνο, παρά τη σημαντική δυσκολία του αγώνα.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους "μπιανκονέρι", αλλά και την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ελληνική κρίση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, δύσκολο, επειδή την Κυριακή παίξαμε το ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, απέναντι στην Γιουβέντους είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Θα ήταν σημαντικό να παραμείνουμε στο κόλπο για το Champions League ή τουλάχιστον στο Europa League", υποστήριξε αρχικά ο παλαίμαχος μέσος.

Για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού είπε: "Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Φυσικά δε μπορούμε το ελληνικό να το συγκρίνουμε με το ιταλικό πρωτάθλημα, το οποίο ποιοτικά είναι πολύ υψηλότερο και προσελκύει χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερους επενδυτές. Στόχος μας η καλή πορεία στο Champions League και ως ελληνικός σύλλογος μπορούμε να γίνουμε πρότυπο για τις άλλες ελληνικές ομάδες".

Για τη Γιουβέντους: "Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος που έχει όραμα και πρότζεκτ. Προφανώς, γνωρίζουμε πως πίσω απ' τη Γιουβέντους κρύβεται μία μεγάλη βιομηχανία, όπως είναι το ιταλικό ποδόσφαιρο. Το όραμα της Γιουβέντους έχει βρει αρκετούς μιμητές, αφού κι άλλοι σπουδαίοι σύλλογοι, όπως η Ίντερ, η Ρόμα και η Μίλαν ακολουθούν το συγκεκριμένο μοντέλο και οι ιδιοκτήτες τους έχουν αποφασίσει να πάρουν ρίσκα για τη βελτίωση τους".

Για την Μπαρτσελόνα: "Δεν νομίζω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους. Δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα μόνο από ένα παιχνίδι. Όταν πηγαίνεις να παίξεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα γνωρίζεις πως θα είναι δύσκολο, αλλά παρ' όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι διαφορετική σχολή η ισπανική απ' την ιταλική. Αυτό που κάνει τη διαφορά στους αγώνες του Champions League είναι η ιστορία και η εμπειρία, κι η Μπαρτσελόνα έχει τα συγκεκριμένα στοιχεία".

Για το αν η Ελλάδα είναι κοντά στην έξοδο απ' την κρίση: "Αυτό είναι θέμα οργάνωσης. Προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε το πρωτάθλημα, ώστε να γίνει ελκυστικό για τους ξένους παίκτες, αλλά και να είναι πιο ανταγωνιστικό εντός συνόρων. Θέλουμε να έρχονται στην Ελλάδα ξανά παίκτες επιπέδου, όταν όταν ήρθα εγώ στον Ολυμπιακό, που το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν πολύ υψηλό. Ελπίζω ότι θα συμβεί σύντομα, αλλά η κρίση δεν το κάνει εύκολο: υπάρχουν λίγοι χορηγοί, αλλά ελπίζουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ