ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Γι' αυτό άλλαξε προπονητή ο Ολυμπιακός"

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, ο Κριστιάν Καρεμπέ εξήγησε γιατί οι "ερυθρόλευκοι" προχώρησαν σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τον Ολυμπιακό χάρη στα γκολ των Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League με τον σύμβουλο στρατηγικής των "ερυθρολεύκων", Κριστιάν Καρεμπέ, να εξηγεί την αντικατάσταση του Μπέσνικ Χάσι από τον Τάκη Λεμονή και να παραπέμπει στις ομοιότητες με τη "Γηραιά Κυρία".

"Είμαστε όπως η Γιουβέντους. Δεν μπορείς να έχεις δύο ή τρεις ήττες. Αλλιώς, θα χάσεις τον τίτλο. Έτσι, πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε προπονητή κι ελπίζουμε αυτή η αλλαγή να αλλάξει προς το καλύτερο και τη διάθεση των παικτών", υποστήριξε ο Κριστιάν Καρεμπέ στο Mediaset Premium.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ