ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρεμπέ: "Φαβορί η Μπεσίκτας"

Καρεμπέ: "Φαβορί η Μπεσίκτας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, απέδωσε στην Μπεσίκτας τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, υποστηρίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα τα δώσουν όλα για να περάσουν.

Το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού περνά ξανά από την Τουρκία, διαπίστωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο. Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για την κλήρωση που φέρνει τους "ερυθρόλευκους" αντιμέτωπους με την Μπεσίκτας για τους "16" του Europa League, αποδίδοντας στους "μαύρους αετούς" τον τίτλο του φαβορί.

"Βλέπουμε πως το ευρωπαϊκό μας μέλλον περνά ξανά από την Τουρκία. Θα δουλέψουμε για βελτιωθούμε και να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο καλή εικόνα. Η Μπεσίκτας είναι το φαβορί αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περάσουμε.

Η Μπεσίκτας έπαιξε απέναντι στην Μπερ Σεβά και την πέρασε ενώ εμείς δεν μπορέσαμε. Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα και πιστεύω πως θα είμαστε πιο καλοί στην συνέχεια, αλλά δεν αγνοούμε ότι η Μπεσίκτας έχει τον ρόλο του φαβορί. Είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να δείξουμε προσοχή. Εκτός των άλλων έχουν και τον Αμπουμπακάρ που έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός στην επίθεση", υποστήριξε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ