Καρέ καρέ ο τραυματισμός του Ρέτσου

Καρέ καρέ ο τραυματισμός του Ρέτσου

Δείτε φωτογραφίες από τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο, έπεσε πολύ άσχημα στο χορτάρι, τα χέρια του γύρισαν προς τα μέσα και έτρεξε άμεσα το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για τις πρώτες βοήθειες.

Σοκαριστική ήταν η εικόνα του πεσμένου Παναγιώτη Ρέτσου έπειτα από χτύπημα που δέχτηκε στο πρόσωπο σε προσπάθειά του για κεφαλιά. Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού έπεσε πολύ άσχημα στο χορτάρι και συμπαίκτες και αντίπαλοι ζήτησαν εσπευσμένα να μπει μέσα το ιατρικό τιμ για τις πρώτες βοήθειες. Τα πράγματα έμοιαζαν σοβαρά...

Τα χέρια του διεθνούς στόπερ είχαν κλίση προς τα μέσα, με άμεσο φόβο να του έχει γυρίσει η γλώσσα, αλλά ευτυχώς μετά άρχισε να κινείται. Για αρκετά λεπτά ήταν πεσμένος στο χορτάρι και από πάνω οι γιατροί. Λίγο μετά έφτασε και το ασθενοφόρο, το οποίο θα τον διακόμιζε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Από το πουθενά, από το τίποτα πήγε να έρθει η κακιά στιγμή, αυτό που κανένας δεν ήθελε να βάλει καν στο μυαλό του. Ο Μπέσνικ Χάσι ομολόγησε ότι φοβήθηκε ότι κάποια στιγμή θα έχαναν τον παίκτη. Συμπαίκτες του όπως ο Γιαννιωτας, έβαλαν τα κλάματα, το ίδιο και κάποιοι από τους φιλάθλους που έμειναν στο γήπεδο.

Ο Ρέτσος θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο του Στανς προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να διαπιστωθεί η πλήρης κατάσταση της υγείας του και ότι όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος.

Δείτε φωτογραφικά καρέ από το συμβάν:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί το να μένεις σε σχέση παχαίνει

Εργένηδες όλου του κόσμου, μπορείτε να αρχίσετε τα πανηγύρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24