ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραταΐδης: "Η οικογένειά μας κερδίζει από το Camp"

Καραταΐδης: "Η οικογένειά μας κερδίζει από το Camp"
INTIME SPORTS

Με κέφι, χαμόγελο και με ελάχιστη κούραση για τα παιδιά που συμμετέχουν ολοκληρώθηκε και η 4η ημέρα του Olympiacos Summer Camp 2017, το οποίο πραγματοποιείται στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Τι δήλωσε ο Κυριάκος Καραταΐδης.

Με πολύ κέφι, χαμόγελο και με ελάχιστη κούραση για τα παιδιά που συμμετέχουν ολοκληρώθηκε και η 4η ημέρα του Olympiacos Summer Camp 2017, το οποίο πραγματοποιείται στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Περισσότερα από 280 παιδιά, φορώντας την επίσημη εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας, ζουν για αρκετές ώρες στο "σπίτι των Πρωταθλητών" στο Ρέντη και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

Το πρόγραμμα της 4ης ημέρας περιελάμβανε εκτός από το ποδόσφαιρο, σεμινάριο αθλητικής διατροφής από την διατροφολόγο κα Διονυσία Αργυροπούλου, πολλά θεωρητικά μαθήματα από τους προπονητές και τρεις ξεναγήσεις στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο Μουσείο του Ολυμπιακού.

Οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν τι πρέπει να προσέχει ένα αθλητής στην διατροφή του, ξεναγούνται στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ολυμπιακού, μαθαίνουν την ιστορία του συλλόγου και φυσικά δίνουν πολλούς αγώνες.

Το Summer Camp 2017 θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) και όλα τα παιδιά θα πάρουν πλούσια δώρα ενώ τα περιμένουν και πολλές εκπλήξεις.

Καραταϊδης: "Η οικογένεια μας κερδίζει από το Camp"

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταϊδης, "τσεκάρει" καθημερινά τα παιδιά στο Summer Camp, συνομιλεί με τους προπονητές δίνοντας σ' όλους πολύτιμες συμβουλές. Έπειτα από 4 ημέρες δράσης, ο "κάπτεν" λέει:

"Είναι εκπληκτικό αυτό που ζουν τα παιδιά εδώ στο Ρέντη. Έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν αυτές τις σπουδαίες εγκαταστάσεις που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και να εκπαιδεύονται από τους καλύτερους. Είναι τυχερά. Το Summer Camp του Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει όταν ακόμη ήμουν αρχηγός στην ομάδα και σίγουρα έχει γίνει θεσμός.

Κάθε χρόνο είναι πιο ποιοτικό και γι' αυτό συμμετέχουν και περισσότερα παιδιά απ' όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που όλα αυτά τα παιδιά είναι στην οικογένεια μας, στην τεράστια οικογένεια του Ολυμπιακού. Η οικογένεια κερδίζει από το Camp και τα παιδιά κερδίζουν πολλά από την επαφή τους με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ