Καραπαπάς: "Χάρτινο το πρωτάθλημα της ΑΕΚ"

Καραπαπάς

Καραπαπάς: "Χάρτινο το πρωτάθλημα της ΑΕΚ"

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, υποστήριξε ότι για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ "μέτρησε ποιος από τους δυο φίλους της κυβέρνησης έκλεισε τελευταίος την πόρτα".

Η πολυαναμενόμενη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ εκδόθηκε τη Δευτέρα (23/4) και απορρίπτει την έφεση του "Δικεφάλου του Βορρά". Έτσι, παραμένει το -3 στον ΠΑΟΚ και το ματς κατακυρώνεται στην ΑΕΚ.

Η αντίδραση από τον Ολυμπιακό ήλθε δια μέσου του διευθυντή επικοινωνίας των "ερυθρολεύκων", Κώστα Καραπαπά, ο οποίος χαρακτήρισε ως "χάρτινο" το πρωτάθλημα της ΑΕΚ, ενώ  υποστήριξε ότι για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ "μέτρησε ποιος από τους δυο φίλους της κυβέρνησης... έκλεισε τελευταίος την πόρτα".

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΠΑΠΑ:

"Οι διεθνείς Συνομοσπονδίες FIFA και UEFA θα πρέπει να καμαρώνουν για την κατάντια του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και για όσα επέτρεψαν να συμβούν απο τους επικίνδυνους της κυβέρνησης (που είχαν όνειρο να κάνουν το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικό και όπως πάνε θα τα καταφέρουν) και τους στημένους και εντεταλμένους σε ΚΕΔ και ΕΠΟ.

Η εξυγίανση σύμφωνα με την διαλυμένη πλέον «Συμμαχία» των «3» έγινε αρρώστια και η εξομάλυνση σύμφωνα με την κυβέρνηση, έγινε εκτροπή και ανωμαλία.

Πρέπει να καμαρώνουν για τους διαιτητές καρμανιόλες που σημάδεψαν το Πρωτάθλημα, πρέπει να καμαρώνουν που η βαθμολογία κρίθηκε μέσα στις αίθουσες της ΕΠΟ και με αποφάσεις δικαστών που έκαναν... μήνες για να βγούν.

Ένα τσίρκο στο οποίο δεν έχουν πια νόημα ούτε η αλήθεια, ούτε τα βίντεο που απεικονίζουν την πραγματικότητα. Αρκεί να ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ο Ολυμπιακός για να χαίρονται οι επικίνδυνοι που κυβερνούν και οι φίλοι τους.

Για την σημερινή απόφαση που δίνει το Χάρτινο Πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα σχόλιο. Ούτε μας αφορά αν κάποιος μετά από 25, 35 ή 250 χρόνια πήρε Πρωτάθλημα, αφού εμάς μας απαγόρευσαν με... νομοθετικό διάταγμα να το διεκδικήσουμε.

Προφανώς, για την απόφαση αυτή μέτρησε ποιός από τους δυο φίλους της κυβέρνησης... έκλεισε τελευταίος την πόρτα, φεύγοντας από τα κυβερνητικά γραφεία...

ΥΓ.: Το συγκεκριμένο post δεν μιλάει για ποδόσφαιρο (οπότε μην αρχίσετε να γράφετε για το πως πρέπει να είναι η ομάδα του χρόνου) αλλά για το ΠΑΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Και μέχρι και οι τυφλοί έχουν δεί πλέον ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ το ΠΑΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Να τελειώνουμε με το παραποδόσφαιρο"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24