ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Καραπαπάς, Βρέντζος EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς κατήγγειλε ότι διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χτύπησε τους πάντες, ανάμεσά τους φροντιστή που ήταν μέσα στα αίματα. Έκανε λόγο για χούντα. (VIDEO)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, προχώρησε σε καταγγελίες μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Φάληρο. Υποστήριξε ότι διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια των Πειραιωτών και χτύπησε τους πάντες, ανάμεσά τους φροντιστή που ήταν μέσα στα αίματα. Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Όλοι είδατε και καταλάβετε τι συμβαίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι κάτι εξωαγωνιστικό. Μόλις τέλειωσε ο αγώνας και λίγο μετά, μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χτύπησε τους πάντες, όσους υπήρχαν στα αποδυτήρια. Ανάμεσά τους παίκτες του Ολυμπιακού, φροντιστές του μεροκάματου που μετέφεραν πετσέτες και πράγματα. Χτύπησαν αλύπητα τον κόσμο.

Έξω από τα αποδυτήρια είχαν αποκλείσει τη μονάδα της αθλητικής βίας, που προσπαθούσε να μπει στα αποδυτήρια για να δουν τι συμβαίνει. Ήθελαν να είναι μόνοι τους για κάποιο λόγο. Αυτό που έγινε απόψε εδώ προσομοιάζει σε εποχή χούντας και τίποτα άλλο. Αυτή η Κυβέρνηση ας ασχοληθεί με ό,τι συνέβη απόψε στο Καραϊσκάκη. Το πιο σοβαρό από όλα είναι τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καπίνο: "Μας χτυπούσαν τα ΜΑΤ"
Ενταση στο Καραϊσκάκη: Τραυματισμός παικτών και φροντιστή από άνδρες των ΜΑΤ
Μάριν: "Στείλτε μας έναν κανονικό διαιτητή και θα πάμε τελικό"

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Ο SPORT24 RADIO 103,3 ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ