ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Πλέον απλώς αηδιάζουμε"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε μέσω facebook τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Αγρίνιο, αλλά και την παρουσία των οπαδών του στις εξέδρες παρά τη σχετική απαγόρευση από τον υφυπουργό αθλητισμού.

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για πρόκληση, τονίζοντας πως "πλέον απλώς ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ με αυτά που βλέπουμε", ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως παρά την απαγόρευση για μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο μετά από απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη, οι φίλοι του "Δικεφάλου" βρέθηκαν κανονικά στις εξέδρες του γηπέδου και παρακολούθησαν το ματς.

"Η νέα πρόκληση όσων θέλουν να δώσουν το πρωτάθλημα με νομοθετικό διάταγμα δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση και πλέον απλώς ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ με αυτά που βλέπουμε!

Υγ.: Θερμά συγχαρητήρια και στον κ. Βασιλειάδη του οποίου οι αποφάσεις γίνονται... σεβαστές από την αγαπημένη ομάδα της κυβέρνησης. Και αφού τέλος πάντων δεν μπορεί, ας αφήσει τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

Υγ.: Για «πέναλτι τραβηγμένο από τα μαλλιά» γράφουν ακόμα και τα γιουσουφάκια. Όμως αυτό είναι πέναλτι τραβηγμένο από τα μυαλά των μεγάλων ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ...

Υγ2: Προσοχή στις παγίδες απόψε στην κατακόκκινη Τρίπολη! Μεγάλη προσοχή!

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ;;;;", έγραψε χαρακτηριστικά, παραθέτοντας το βίντεο με τη φάση του 86ου λεπτού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ