ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Οι φαντασιόπληκτοι, θα πάρουν τις απαντήσεις τους"

ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÕÐÏÈÅÓÇÓ ÌÁÑÉÍÁÊÇ - ÓÉÓÅ . (Eurokinissi Sports - Eurokinissi Sports)
ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÕÐÏÈÅÓÇÓ ÌÁÑÉÍÁÊÇ - ÓÉÓÅ . (Eurokinissi Sports - Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο στούντιο της NOVA φιλοξενήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στον προθάλαμο των αποδυτήριων του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών" της NOVA:

"Υπάρχει πολύ συγκεκριμένη προσπάθεια που γίνεται από χθες, να υπάρξει σύγχυση στον κόσμο σχετικά με το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στο Καραϊσκάκης και σε σχέση με το ποιος το χειρίζεται.

Υπάρχει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο και τη ΓΓΑ, το οποίο χειρίζεται αποκλειστικά και μόνο η ελληνική αστυνομία. Η οποία κρατάει το όποιο υλικό εκείνη θεωρεί και δεν έχει καμία σχέση ούτε η ΠΑΕ που αγωνίζεται ούτε το στάδιο.

Αυτό που έγινε πριν από τρία χρόνια, ήταν να μπουν σύγχρονα κυκλώματα σε κάθε γήπεδο και αυτό που έκανε το γήπεδο «Καραϊσκάκης» ήταν να πληρώσει αυτή την εγκατάσταση. Ταυτόχρονα υπάρχει παλαιότερη εγκατάσταση που δεν είναι όμως το επίσημο κύκλωμα ασφαλείας και υπάρχει από το 2004. Έχει συγκεκριμένες δυνατότητες καταγραφής και καταγράφει χώρους όπως κυλικεία, σκάλες κτλ.

Είναι πολύ απλό, μου κάνει εντύπωση που οι αθλητικοί συντάκτες δεν γνωρίζουν το σύστημα ασφαλείας σε ένα γήπεδο. Αλλά είμαι βέβαιος πως το κάνουν προφανώς για να υπάρξει αυτή η σύγχυση.

Από τον Ολυμπιακό ζητήθηκε αν υπάρχει στο πρόσθετο σύστημα κάποιο παραπάνω υλικό. Είχε ήδη σβηστεί και γραφτεί άλλο υλικό από πάνω, αν είχε γίνει το παραμικρό, η Αστυνομία ήταν εκεί και έχει συστήματα παρακολούθησης. Όλα τα άλλα είναι για να δημιουργηθούν εντυπώσεις, είναι σημεία των καιρών και της εποχής.

Επειδή όμως φτάνει μέχρι ένα σημείο η κοροϊδία του κόσμου, ας ξεκαθαρίσουμε πως το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας το χειρίζεται μόνο η Αστυνομία και όχι κάποιος από τον Ολυμπιακό. Ούτε σβήνει, ούτε γράφει, ούτε ανοίγει κατά το δοκούν τις κάμερες.

Ένας αστυνομικός μπροστά μου, αξιωματικός, τον τραυμάτισε η Αστυνομία και οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στη φυσούνα, επίσης χτυπήθηκαν από την Αστυνομία. Αν σε ένα χώρο 68 τετραγωνικών, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ δηλαδή 28 άτομα, έχουν τέσσερις τραυματίες από ανθρώπους του Ολυμπιακού, τότε πρέπει να αναθεωρήσουμε τι είναι η Αστυνομία γενικότερα.

Εκτός και αν θέλετε να μου πείτε πως ο φροντιστής του Ολυμπιακού, ο Ανδρούτσος και ο Ρέτσος, κατάφεραν να τραυματίσουν τέσσερις πάνοπλους αστυνομικούς.

Και αν υποθέσουμε πως έγινε αυτό, πόσες συλλήψεις έγιναν; Για να μην τρελαθούμε...

Οι υπόλοιποι φαντασιόπληκτοι, θα πάρουν τις απαντήσεις τους εκεί που πρέπει, ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί για τίποτα. Μετά τη φαρσοκωμωδία που εξελίχθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής και με μια αγωνιστική να τιμωρηθεί θα είναι σκάνδαλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ