ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καραπαπάς: "Ο διαιτητής για αυτό που τον έστειλαν να κάνει ήταν πολύ καλός"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÏÕÍÔÅËÁÍÆ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επίθεση σε FIFA, UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη, Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς, με αφορμή την διαιτησία του Ελβετού Γιάκοτετ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του Άντριεν Γιάκοτετ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους ερυθρόλευκους να θεωρούν ότι ο Ελβετός ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των πρασίνων και δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Μακέντα στο 84'. Παράπονα που εξέφρασε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου.

Σε δήλωση του ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση σε FIFA, UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη, Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο, θεωρώντας τους ως υπεύθυνους για την διαιτησία του Γιάκοτετ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Ο διαιτητής για αυτό που τον έστειλαν να κάνει ήταν πολύ καλός. Αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε. Συγχαρητήρια σε UEFA και FIFA και στον κ. Θεοδωρίδη.

Συγχαρητήρια και στους εγχώριους, Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο, που κάνουν τόσο καλά την δουλειά τους", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ