ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Μας νοιάζει μόνο ο αγώνας με τη Λάρισα, κόντρα σε ό,τι γράφει ο καθένας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά στα social media έρχεται να θολώσει τα νερά στο θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι μόνο η αναμέτρηση με την ΑΕΛ νοιάζει τους Πειραιώτες "κόντρα σε ό,τι γράφει ο καθένας ή σε ό,τι του λένε να γράψει οι ατζέντηδες φίλοι του".

Η φημολογία ότι ο Όσκαρ Γκαρθία θα πάρει άμεσα θέση στην άκρη του "ερυθρόλευκου" πάγκου αναπτύχθηκε στην Ισπανία παραμονές της αλλαγής του χρόνου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τα επόμενα 24ωρα.

Ωστόσο μια ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ στο facebook, έρχεται να θολώσει τα νερά αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

"Δε μας αφήσατε να κάνουμε ήρεμη Πρωτοχρονιά. Μήπως μπορείτε να μας αφήσετε να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Λάρισα; Αυτός ο αγώνας είναι το ΜΟΝΟ που νοιάζει ΟΛΟΥΣ στην ομάδα κόντρα σε ό,τι γράφει ο καθένας ή σε ό,τι του λένε να γράψει οι ατζέντηδες φίλοι του", ήταν το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά μέσω facebook και το οποίο πιθανότατα έχει να κάνει με την έντονη φημολογία που θέλει τον Όσκαρ Γκαρθία να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αντί του Τάκη Λεμονή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ