ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Καταλαβαίνουμε ότι οι Γραμμένος και Δέδες λειτουργούν ως υπάλληλοι των Σαββίδη, Μελισσανίδη"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Καραπαπάς μέσω facebook εξαπέλυσε επίθεση σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, τονίζοντας πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι αυτή που ξεφτιλίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον τρόπο που διοικεί.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε ότι "οι κύριοι Γραμμένος και Δέδες λειτουργούν ως υπάλληλοι αντιστοίχως των Σαββίδη, Μελισσανίδη", υποστηρίζοντας ότι μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα αντίδρασης.

"Με τον ορισμό των διαιτητών του ντέρμπι κατάλαβαν και οι τελευταίοι ανύποπτοι το ρόλο της ΚΕΔ. Με την σημερινή ανακοίνωση-ντροπή της ΕΠΟ που επιτίθεται στον μεγαλύτερο αθλητικό Σύλλογο της χώρας, κατάλαβαν και οι τελευταίοι ανύποπτοι το ρόλο της ΕΠΟ.

Καταλαβαίνουμε ότι οι κύριοι Γραμμένος και Δέδες λειτουργούν ως υπάλληλοι αντιστοίχως των Σαββίδη, Μελισσανίδη αλλά θα λειτουργούν και επίσημα ως υποκατάστημα ή ως Ομοσπονδία; Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τόλμησε να υποστηρίξει εγγράφως ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεφτιλίζει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

Η μόνη ομάδα που τα τελευταία χρόνια σηκώνει την ελληνική σημαία στην Ευρώπη έγινε ξαφνικά η ομάδα που «ξεφτιλίζει» το ποδόσφαιρο των δήθεν «εξυγιαντών». Το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεφτιλίζεται απο τον τρόπο που το διοικείτε κύριοι της ΕΠΟ και σήμερα με την παρέμβαση των Συνομοσπονδιών στο θέμα διαιτησίας αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά η αποτυχία σας.

Όσο για τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος κάθιδρος προσπαθούσε όλο το πρωί να εξηγήσει στα τηλέφωνα (σε ποιούς άραγε;) γιατί αλλάζει η δομή της ΚΕΔ, αντί να απειλεί ότι θα πάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στα όργανα της Ομοσπονδίας να στείλει στα όργανα τον εαυτό του για να μας εξηγήσει επιτέλους τι εννοούσε ο Ρώσσος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν έλεγε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση: «Ο Γραμμένος είναι δικός μας».

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα μετά από αυτή την ανακοίνωση για την σχέση του Συλλόγου μας με την ΕΠΟ", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ